16/11/07

ZonianaLand






Τι παραπάνω δηλαδή έχει η Disneyland;
Δεν βαρεθήκατε τόσα χρόνια να τρέχετε στη Γαλλία για να κάνετεε βόλτες και να χαζεύετε τα παιδικά σας χρόνια με το Μίκυ, το Ντόναλντ, τη Χιονάτη και τους επτά νάνους στο κρεβάτι;



Στη Zonianaland οι επισκέπτες-τουρίστες θα έχουν μοναδικές εμπειρίες που δεν προσφέρει κανένα θεματικό πάρκο του κόσμου. Δίνουμε μερικά παραδείγματα:

Το πρωί εκδρομή με πούλμαν και πεζοπορία. Επίσκεψη σε στάνες γεμάτες με τσουβάλια φούντας, κάθοδος σε σπηλιές δίπλα σε βαρέλια κόκας.

Στο πολεμικό μουσείο του χωριού θα δείτε δέκα χιλιάδες πιστόλια, περίστροφα, καλάζνικοφ, όλμους, φλογοβόλα και χειροβομβίδες.

Για μεσημεριανό μπορείτε να επιλέξετε πικ-νικ μέσα σε δασύλλια Ινδικής Κάνναβης ή παραδοσιακές λιχουδιές στην πλατεία του χωριού με θέα και μυρωδιά τα ντουμάνια που κάνουν καλό.

Τον καφέ σας θα τον πιείτε στον καφενέ με θέα την παρέλαση τεθωρακισμένων με ρυμούλκες ΑΤΜ από κοντινά υποκαταστήματα, κλεμμένα τζιπ τελευταία μοντέλα, αλλά και παραδοσιακά περιπολικά με αληθινούς αστυνομικούς σαν να κυνηγούν εμπόρους και καλλιεργητές και ενδεικτικός, φολκλορικός έλεγχος στοιχείων ακόμα και σε τουρίστες.

Κάποιες Κυριακές το μενού θα περιλαμβάνει και βουλευτές ή πολιτευτές του νομού και της περιοχής, αλλά και δικαστικούς και ανώτατους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι απαιτητικοί τουρίστες μπορούν αν θέλουν να φορέσουν χειροπέδες και να προσαχθούν σε τουριστικό αστυνομικό τμήμα των Ζωνιανών, που φτιάχτηκε τελευταία γι’ αυτόν ακριβώς το σκοπό.

Παραδοσιακά παιχνίδια: Πετροπόλεμος με τους αστυνομικούς στα περιπολικά, κυνήγι της κάμερας και δηλώσεις σε αληθινούς ρεπόρτερ καναλιών.

Θα περάσετε καλά κι εσείς και τα παιδιά και οι γονείς σας.
Κοστίζει λίγο παραπάνω, αλλά ζώντας την ZonianaLand Life θα έχετε πολύ πιο βαθιές συγκινήσεις απ’ το να βλέπετε τα δρώμενα στην τηλεόραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: