13/6/17

ΣΥΡΙΖΑccident

Αδυνατεί ο Σόιμπλε, δηλαδή η Μέρκελ, ν' απαλλαγεί από τον Τσίπρα στην Ελλάδα της.

Με απόλυτη πλειοψηφία ψήφων αυτοδύναμη η αποχή στη Γαλλία.

Η Ελληνική αντιπολίτευση είναι έξω καρδιά. Σάρωσε, είπαν, ο Μακρόν στις βουλευτικές εκλογές με 16%. (32% διά δύο, αφού η αποχή ήταν πάνω από 50%) Δηλαδή θα έχουμε πανηγύρια στο Σύνταγμα αν ο Κούλης πιάσει 17%.

Στη ΝΔ ανησυχούν ότι ο σεισμός στα νότια της Λέσβου θα μειώσει τη ροή προσφύγων στο νησί και τις διαμαρτυρίες των ναζιστών.

Για το θάνατο του πιτσιρικά στο σχολείο του στο Μενίδι απορώ:

Αφού, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, συνελήφθη ένας Γιούφτος, Ρομά τους λένε τώρα. Γιατί όμως γιατί δεν ησύχασε ο κόσμος; Αφού φτιάχτηκε η εικόνα όπως ήθελαν να έχει συμβεί το γεγονός. Βέβαια ο Ρομά δεν πυροβολούσε με εννιάρι πιστόλι, αλλά με καραμπίνα και πυροβολούσε στον αέρα. Έφαγε όμως κατακούτελα 40 μήνες φυλακή, δηλαδή πάνω από τρία χρόνια, για χωρίς λόγο πυροβολισμούς. Τι φωνάζουν; Σε λίγο θα θέλουν να πιαστεί και ο αληθινός δολοφόνος. Αν όμως είναι Έλληνας ποιος θα πληρώσει το εθνικό κόστος; Θυμάμαι δήλωση αστυνομικού στην ΕΡΤ ότι το εκεί τμήμα είχε δεχτεί, πριν τους πυροβολισμούς, τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας γείτονα για τον θόρυβο από τη σχολική γιορτή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: