9/6/17

Ερυθρός Γολγοθάς

Ο Τέρης Χρυσός δεν ψεύδεται, απλώς ψευδίζει 
Μαρτίνης πληροφόρησε τον κόσμο ότι για να γίνουν όσα έγιναν στο Ερρίκος Ντυνάν ήταν απαραίτητη η κυβερνητική κάλυψη. Καλέ άντε!..

Ο Κούλης κήρυξες πρόωρες εκλογές στη Βρετανία κι έκαψε τη Μέι.

Η Τερέζα(λα) Μέι άκουσε τον Κούλη Μητσοτάκη, του έκανε τη χάρη και προκήρυξε εκείνη, αντί για τον Τσίπρα, πρόωρες εκλογές σίγουρη ότι θα πάρει τη μέγιστη πλειοψηφία και μάλλον θα πάρει τα μέγιστα αρχίδια της. Έκανε και φίρμα τον Κόρμπιν που οι δικοί του ήθελαν να διώξουν. 

Σε δύσκολη κατάσταση η Τερέζα.


Αν η Μέι παραιτηθεί θα την διαδεχθεί σίγουρα κάποιος χειρότερός της. Θυμίζουμε, ο Κάμερον παραιτήθηκε από τη βλακεία του να κάνει δημοψήφισμα για Brexit, τον διαδέχτηκε η Μέι που το μόνο που έκανε ήταν πρόωρες εκλογές κι έχασε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία και ποιος ξέρει τι άλλο. Στους Τόρηδες κάθε πέρσι κι εξυπνότερος ηγέτης.

Δίδαγμα, όταν προηγούμαστε με 25% διαφορά δεν κάνουμε πρόωρες εκλογές, γιατί πάει πολύ το μαλλί και θα βγούμε κουρεμένοι.

Το συντηρητικό κόμμα της Βρετανίας, δηλαδήτ ης Αγγλίας, αποδεικνύεται ανίκανο ακόμα και να βγάλει τη χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ακόμα και μετά από ψημοψήφισμα που το ίδιο κόμμα το προκάλεσε.

Πατρι(κ)ώτες
Το υπουργείο Περιβάλλοντος προσφεύγει στη διαιτησία κατά της εταιρείας “Ελληνικός Χρυσός” στη Χαλκιδική. Ελπίζουμε να μην προσέφυγε στη διαιτησία ποδοσφαίρου.

Πρόωρες εκλογές και στο Κατάρ απαίτησε ο Κούλης και αμέσως μετά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: