21/12/16

Είναι τρελοί αυτοί οι ΕυΡωμαίοι

Δηλαδή, ρε πόηστη, επειδή εφαρμόζουμε σωστά το πρόγραμμα και έχουμε και περίσσευμα πρέπει να μας τιμωρήσουν; Αν δεν πηγαίναμε καλά και μας λείπανε λεφτά τι θα μας κάνανε;

❒   Κατάλαβες; Πάει καλά το πρόγραμμα και ο Σόιμπλε μας βγάζει πρόγραμμα. Όχι άλλη παράταση. Σφύρα το να λήξει το πρόγραμμα.

Γιατί οι θεσμοϊκανοί να θέλουν να πετύχει το πρόγραμμα που μας επέβαλαν, αφού αν αποτύχει απλώς θ' απαιτήσουν κι άλλα εθνικά οικόπεδα και δικαιώματα;

❒   Το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης επιτέλους ξεκίνησε από το Μαξίμου, αλλά για την ώρα βρίσκεται στο Λιανοκλάδι, υπάρχουν βλέπεις και διόδια.

-Μπαμπά, εμπροσθοβαρές πρόγραμμα έχουμε  όταν τα μέτρα τα παίρνουμε από μπρος και όχι από πίσω;
-Σκάσε.


❒   Ο νεοφιλελευθερισμός αποτυγχάνει γιατί, μεταξύ πολλών άλλων, δεν ακολουθεί τους νόμους της αγοράς. Για παράδειγμα ο Πολ Τόμσεν είναι ένας υπάλληλος του ΔΝΤ που απέτυχε παταγωδώς στη μεγαλύτερη δουλειά που πήρε το πρόγραμμα της Ελλάδας, τα έκανε μαντάρα, βούλιαξε μια οικονομία με λανθασμένους συντελεστές, το παραδέχτηκε και ο ίδιος και αντί να τον διώξουν του έδωσαν προαγωγή, τον όρισαν υπεύθυνο για την Ευρώπη. Φρίκη. Το ΔΝΤ αν ήταν λογιστικό γραφείο ούτε τη φορολογική μου δήλωση δε θα τους εμπιστευόμουν να συμπληρώσουν.

❒   Εξωτερικές ειδήσεις: Θεσσαλονίκη. Έγινε η πρώτη ληστεία τράπεζας με σεβασμό στο κάπιταλ κοντρόλ, ένεκα Σόιμπλε. Οι ληστές ζήτησαν 1320 € και πήραν μόνο 360.

Νέα ταινία του μακαρίτη Τζέιμς Πάρις: “Οι ληστοσυμμορίται της δραχμής”.

❒   ΝΔ-ΠΑΣΟΚ καταγγέλλουν τη μείωση του ΕΚΑΣ. Εκείνοι θεωρούσαν πιο σωστό την πλήρη κατάργησή του, οπότε κανείς δε θα μπορούσε πια να το μειώσει.

Ακροδεξιό άνοιγμα στο πρωθυπουργικό πρόγραμμα Κούλη: “Η δίκη των χρυσαβγάδων θα διεξάγεται κάθε Παρασκευή-Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι στο Διογένης Παλλάς, εκεί να πας και να τη φας. Στις διακοπές πλούσιο μουσικό πρόγραμμα. Για κρατήσεις πάρτε τηλέφωνο. Η δίκη διατίθεται και για χορούς τοπικών συλλόγων”.

-Μπαμπά, τι πα να πει Δικαιοξύνει;
-Σκάισε.


Βρήκαμε τίτλο του δευτεριάτικου φύλλου της ληγμένη εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ: “Ο Τσίπρας παραδέχεται επιτέλους ότι η κυβέρνησή του έκανε και κάποια σωστά”.

❒   Μπου-χα-χα. Τα ΜΜΕ που μας έπρηζαν ότι τα μνημόνια είναι ευλογία κλείνουν, πέφτουν θύματα της λιτότητας που προπαγάνδιζαν.

Η γερμανική αστυνομία είναι φοβερή. Στην αρχή έπιασαν για δράστη έναν κακομοίρη Πακιστανό επειδή βρισκόταν 2 χιλιόμετρα από το τρελό φορτηγό. Μετά από 24 ώρες τον άφησαν επειδή βρήκαν ότι στο φορτηγό ο (πιθανός) δράστης έχει αφήσει ταυτότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: