9/4/15

ΠΑΣΟΚ. Η ΝΔ του μέλλοντος.

Στου Μελιγαλά η δίκη των Ναζιάρικων παιδιών.

Ο Σαμαράς ζήτησε από το υπ. Δικαιοσύνης να γίνει η δίκης της Χρυσής Αυγάς στου Μελιγαλά για να μπορεί να την παρακολουθήσει και ο ίδιος.

Ο Αντώνης Σαμαράς φέτος θα γιορτάσει ταυτόχρονα το Πάσχα και την Κυριακή των Βαΐων μας η οποία πέφτει στο Πάσχα καθολικών και διαμαρτυρόμενων και της Μέρκελ.

Η Ντόρα μετά από αυτό ζήτησε προεδρείο εθνικής ενότητας της ΝΔ.

Ο Γιούνκερ δήλωσε ότι θέλουν (αυτός και κάποιοι άλλοι) πρόεδρο της ΝΔ τον Σαμαρά, γιατί προτιμούν άτομα που γνωρίζουν.

Ναι, ναι, Αντώνη, ανεβαίνουν οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων, ναι,  οι υπάλληλοι των αγοραστών μειώνουν την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας μας, ναι, Κωστής Παλαμάς κι εμάς. Λες και προσφεύγουμε στους αγοραστές ομολόγων. Εμείς κότες δεν έχουμε, με την αλεπού θα μαλώνουμε;

Αντώνη, όλη η χώρα συμφωνεί μαζί σου: το σταμάτημα του κλεισίματος και το άνοιγμα εργοστασίων στην Ελλάδα κάνει κακό στην οικονομική ανάπτυξη. Της Βουλγαρίας.

Τι ρώτησες Αντωνάκη; Πού θα βρει ο Τσίπρας λεφτά για τα φιλολαϊκά μέτρα; Δηλαδή τα φιλολαϊκά μέτρα είναι ακριβά; Είναι σπατάλη; Και ποιοι σπαταλούν; Θεωρείς ότι τα αντιλαϊκά μέτρα είναι τσάμπα; Για ρώτα κι εμάς τους κακομοίρηδες που τα πληρώνουμε.

Θα πεις τα ίδια φιλολαϊκά μέτρα παίρνουν εδώ και χρόνια σχεδόν όλες οι νοτιοαμερικανικές κυβερνήσεις. Και τι κατάφεραν; Τα κονόμησαν. Τα λεφτά όμως δε φέρνουν την ευτυχία.

Από μεγαλείον της Ελλάς: η κυβέρνηση του Σαμαρά χρέωσε το λαό για λεφτά που πήραν οι τράπεζες και τα έδωσαν στους καναλάρχες που ακόμα στηρίζουν Σαμαρά.

Σαμαράς: «Ναι, οι υγιείς επιχειρηματίες, συμπτωματικά είναι φίλοι μου και κάνουν τριγωνιές για να αμυνθούν απέναντι στην δολοφονική ελληνική εφορία που δεν καταφέραμε να εξουδετερώσουμε ως κυβέρνηση και ως άνθρωποι». Φέρε μου ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥΟΥΟΥ!
Σαμαράς: «Λέω ναι σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας».Ελλάδα: «Και ποιος σε ρώτησε;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: