9/4/15

Παρασκευή των Βαΐων

Αντι(σ)εξουσιαστές καταγγέλλουν την κυβέρνηση επειδή ικανοποιεί τα αιτήματά τους.

Απειλούν ότι αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους να σταματήσουν να ικανοποιούνται δηλαδή τα αιτήματά τους, θα προχωρήσουν σε φαΐ μέχρι σκασμού.

Οι κρατούμενοι απεργοί πείνας βαρούν το κεφάλι τους στον τοίχο. Θέλουν να κάνουν και απεργία σκέψης μην τρελαθούν.

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος δήλωσε ότι μόλις βρει αιτήματα θα προχωρήσει κι αυτός σε απεργία πείνας τουλάχιστον έξι μηνών. Οι περισσότεροι Έλληνες παρακαλάνε στη θέση της απεργίας πείνας να πάρει έναν όρκο σιωπής, έστω για μια βδομάδα.

-Μπαμπά, υπάρχουν απεργοσπάστες πείνας;
-Ρε γυναίκα, με ποιον έκανες αυτό το μούλικο;

Για την ανάπτυξη της οικονομίας Τόνι-Μπένι και Σταύρος δέχονται μείωση προσωπικού στον ιδιωτικό τομέα με ελεύθερες οικειοθελείς απολύσεις.

Γκρίζο το μέλλον της Ελλάδας. Θα αποπληρώνει το χρέος της στις 50 αποχρεώσεις του γκρι.

Μην ξανακούσω ότι δεν είναι σωστό να δανείζουν την Ελλάδα φτωχότερές της χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με αυτή τη λογική η ΕΕ μπορεί να δανείζει μόνο μία χώρα, την εκάστοτε φτωχότερη. Ας το κάνει. Όμως αν ο δανεισμός μιας χώρας γίνεται για την ανάπτυξη της οικονομίας της, τότε έχει να ωφεληθεί και η φτωχότερη χώρα. Εκτός αν ο δανεισμός γίνεται γι’ άλλους σκοπούς.

Δανός πρώην (;) εγκληματίας ναζί του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου πέθανε ατιμώρητος στη Γερμανία! Δεν παραπονέθηκε που δεν τιμωρήθηκε, ούτε κανείς άλλος παραπονέθηκε για το θάνατό του. Ούτε για τη ζωή του παραπονέθηκε κανείς τουλάχιστον τις τελευταίες δεκαετίες.

Αφού σκαρφιστήκαμε Τρίτη του Πάσχα και Δευτέρα του Θωμά, να μην έχουμε και Παρασκευή των Βαΐων;

Βαρέθηκα, ρε παιδί μου, τα «Τίποτα δεν έγινε ακόμα με τους τραπεζικούς ελέγχους». Όταν ακούω για μυστικές καταθέσεις Ελλήνων στην Ελβετία με πιάνει η νύστα Λαγκάρντ.


Άλλη μια μέρα χωρίς Αντώνη στο Μαξίμου.
Όλοι την Κυριακή των Βαΐων και κλάδων μας στείλαμε «Χριστός Ανέστη» στον Αντωνάκεν, γιατί έχουν Πάσχα οι καθολικοί, οι διαμαρτυρόμενοι και η Μέρκελ. Ο ίδιος θα εορτάσει την ημέρα στην αυλή της Γερμανικής Πρεσβείας.

Τη γλύτωσε ο Παπασταύρου. Όλη η Ελλάδα άρα και η εφορία ψάχνει τους άλλους εννιά, όχι αυτόν.

Ανησυχεί όμως, γιατί την υποστήριξη Σαμαρά την έφαγε κατακέφαλα και όποιος ανακατεύεται με τον μαλακοπίτουρα τον τρων οι κότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: