23/6/14

Να δοθεί σε ιδιώτες και η Ακτή Ελεφαντοστού


Δύο τόνους κι εκατόν είκοσι κιλά ηρωίνης έπιασε το λιμενικό. Λογαριασμός του μακαρίτη συζύγου μιανής της σπείρας ήταν στη λίστα Λαγκάρντ. Αν είχε ελεγχθεί η κίνησή του….

Η ποσότητα θα παραδοθεί στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έναντι χαμηλότοκων διακοποδανείων που θα πάρουν οι Έλληνες τραπεζίτες και ο Λάτσης υιος.

Υπάρχει και η σκέψη να μοιραστεί η ποσότητα σε όσους έχουν κόκκινα δάνεια ώστε μετά τη διακίνησή τους στην πιάτσα να δώσουν κάποιες δόσεις στις τράπεζες.

Στην Αθήνα ο πρωθυπουργός της Ακτής Ελεφαντοστού. Ο Αντωνάκης του υπόσχεται ήττα της εθνικής μας την Τρίτη αρκεί να εμφανιστούν επενδυτές από αυτή τη χώρα της Αφρικής. Πλήρης φορολογική ασυλία στους παλινοστούντες ομογενείς μας από εκεί που θα έρθουν εδώ ως ελεφαντοστούντες.

Ο Αντωνάκης υποσχέθηκε πριμ στους ποδοσφαιριστάς της εθνικής μας αν νικήσουν την Ακτή Ελεφαντοστού. Τετάρτη πρωί θα πρέπει όλοι μας να αγοράσουμε παράβολο δύο ευρώ για να καταβληθεί το πριμ στους παίκτας.

Φόρο θα πληρώνουμε πια κάθε μέρα, από 2 μέχρι 5 €. Θα καταβάλλεται κάθε πρωί ως παράβολο από το περίπτερο ή το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς.

Από πού κι ως πού γνωρίζει η Βούλτεψη προκαταβολικά ότι δεν παρακολουθείται το τηλέφωνο του Σκουρλέτη; Πάντως ο Κι-Keel-ιας δεν το ξέρει. Δεν είναι δυνατόν να το ξέρει. Ίσως επειδή είναι αρμόδιος υπουργός. Η αναρμόδια το ξέρει φυσικά. Όπως ήξερε ότι μέσω Βόνταφον κάποιοι παρακολουθούσαν το τηλέφωνο του πρωθυπουργού Καραμανλή.

-Πού θα βρείτε λεφτά, κύριε αριστερέ;
-Οκτακόσιες εφοπλιστικές οικογένειες πληρώνουν φόρους 15 εκατομμυρίων, όταν οι ναυτικοί πληρώνουν 55 εκατομμύρια. Δε θα πάθουν λοιπόν τίποτα αν τους πεις να πληρώσουν κι αυτοί 55 εκατομμύρια. Εκτός αν αρχίσουν να κλαίγονται ότι είναι ηλίθιοι και βγάζουν λιγότερα απ’ όσα βγάζουν οι ναυτικοί που εκμεταλλεύονται. Ή μήπως θα υψώσουν άλλη σημαία και θα πληρώνουν ακόμα περισσότερα; Μπας και φύγουν παντελώς απ’ την Ελλάδα; Στ’ αρχίδια μας. Θα βρούμε άλλους που πληρώνουν φόρους. Καμία χώρα δεν έμεινε χωρίς εφοπλιστές επειδή τους είπε να πληρώσουν όσα και οι υπάλληλοί τους.

Όπου να ’ναι θ’ αρχίσει να ξαναβγαίνει ο Άδωνις στα τηλεοπτικά παράθυρα και ταυτόχρονα θ’ αρχίσουν να βγαίνουν και οι πρώτες μετεκλογικές δημοκοπήσεις σε βάρος της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: