5/5/14

Να το κοινωνικό μέρισμα

Εντάξει, αγάπη μου, μαλάκας είμαι, το παραδέχομαι. Μη με κατηγοράς όμως ότι μπορεί και να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ ΝΔ ή μπράβους της νύχτας!...

Σύμφωνα με δημοσκόπηση έλαβον αλήθεια
Τρας: 2,1%
Φάλτσο: 2%
Αλκο: 1,98%
Φάβλικ Ίσου μωρή: 1,1%
Μέτρον Απόλυσις: 0,5%
Ωγύναιον: -9%

Καλύτερη κάλπη
Τρας: 23%
Φάβλικ Ίσου μωρή: 17%
Καμία από τις δύο: 110%

Στο Μέγκα μαζεύτηκαν κυβερνητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές –ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ- γιατί άκουσαν ότι μοιράζουν δωρεάν σακούλες με φρέσκιες ψήφους,, από ανθρώπους που θα τους έριχναν λαχανικά.

Στις εκλογές κατεβαίνουν πολλοί υποψήφιοι αποτυχημένοι και ζητούν την ψήφο υποψηφίων εργαζομένων.

Σε ρεπορτάζ του ΑΝΤ-1 βγήκε ψηφοφόρος και είπε την αλήθεια: «Αν κυβερνήσουν οι αριστεροί ίσως καταστραφεί η χώρα. Προτιμώ αυτούς που την κατέστρεψαν σίγουρα».

Κάθε ευρωεκλογές. Συμφέρει. Από την ώρα που ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος για τις ευρωεκλογές βρήκαμε πετρέλαιο, βρήκαμε τουρίστες για το Πάσχα και το καλοκαίρι, βρήκαμε στη Δραπετσώνα πίστα για φόρμουλα 1, βρήκαμε λεφτά για αστυνομικούς, πυροσβέστες, στρατιωτικούς και κάποιους άλλους φουκαράδες, βρήκαμε πεντάμηνες δουλειές, δηλαδή γίνεσαι αν-άνεργος μακράς διαρκείας, δεν ξέρω τι άλλο βρήκαμε, δεν ξέρω τι άλλο θα βρούμε, θέλω όμως να βρούμε και του χρόνου, θέλω κάθε χρόνο ευρωεκλογές. Συμφέρει.

Μας εστάλη κάτι που μας φάνηκε πολύ ενδιαφέρον, κυρίως για το μέλλον: Ο δήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Απόστολος Κοιμήσης, ως άλλος Καλοτζέρο Βιτσίνι, ξεπέρασε κάθε όριο στην άσκηση εκβιασμών σε βάρος των δημοτών της επαρχίας Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας στην προσπάθειά του να αντιστρέψει το αρνητικό γι' αυτόν  κλίμα. Υποψήφιος ο άντρας σου σε ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ; Θα καταργήσω τη θέση σου.

Το ποτάμι μας γυρίζει πίσω

Ο Αντωνάκης δε σταματά τις προεκλογικές παροχές. Τελευταία δώρα του στην κοινωνία συνεχείς δημοσκοπήσεις σύμφωνα με τα αποτελέσματα των οποίων προηγείται η ΝΔ.

Ο Πάγκαλος σκέφτεται να είναι ο πρώτος που θα φτιάξει κλίβανο για κάψιμο νεκρών. Από το «Να Σου καεί το βίντεο» περάσαμε στην κατάρα «Να σε κάψει ο Πάγκαλος».

Η Ηλιούπολη πρωτοπορεί: τρεις οι νεοδημοκράτες υποψήφιοι δήμαρχοι. Φυσικά και οι τρεις «ανεξάρτητοι». Αυτό το κόμμα αλλού βγάζει υπουργούς, αλλού βγάζει βουλευτές και στην Ηλιούπολη παράγει δημάρχους. Καλύτερα υποψήφιους δημάρχους γιατί θεωρείται αδύνατον να βγει κάποιος από τους αυτούς τους τρεις, όχι μόνο επειδή είναι τρεις, ούτε επειδή σκέφτεται να κατέβει κι ο Χατζηπετρής..

Από τους πλέον ευρηματικούς τίτλους: (Άδωνις) «Ευγενία, αγάπη μου, συρρίκνωσα το ΠΕΔΥ μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: