6/5/14

Πέφτει το ΠΑΣΟΚ ρίχνει τον Σαμαρά

Η τιμή και η υπόληψη του γάλακτος του βαπορίσιου στην τιμή. Εκτός από τη σοκολάτα υγείας και το χαρτί υγείας, τώρα έχουμε και γάλα υγείας.

Για πρώτη φορά αρχηγός της ΝΔ θέλει να μη χάσει πολύ το ΠΑΣΟΚ για να διατηρήσει τη θέση του στο κόμμα. Τι να κάνει ο Αντωνάκης; Τον Βαγγέλα αντάρτη.

Με τις λαϊκές αγορές είδαμε το κόλπο παλαιάς κοπής για τη διατήρηση στη ζωή του ΠΑΣΟΚ. Βγήκε ο Βαγγέλας στα ξαφνικά και μας είπε ότι ενώ δεν τον ενόχλησαν τόσα και τόσα που ψήφισε τον πείραξε η κλήρωση για τη θέση πάγκου στις λαϊκές αγορές.

Στην ψηφοφορία για το νομοσχέδιο έπαιξαν με συνεχείς συσκέψεις σίριαλ μεταμεσονύκτιο, μέχρι που το ηρωικό ΠΑΣΟΚ έπεισε τον δεξιό Χατζηδάκη να αποσύρει αυτή τη διάταξη μέχρι φυσικά τις εκλογές. Τα υπόλοιπα εννοούνται.

Ο Αντωνάκης πανηγυρίζει: «Η ΝΔ προηγείται του ΠΑΣΟΚ με μεγάλη διαφορά».

Αντωνάκης: «Πας μη δεξιός αδέξιος».

Ο Αντωνάκης επιμένει ότι είναι καλό για τη χώρα η σταθερότητα: οι πλούσιοι να γίνονται πλουσιότεροι, οι μεσαίοι να γίνονται φτωχοί και οι φτωχοί φτωχότεροι. Τα χρήματα που εισπράττονται από το κράτος και τους επιχειρηματίες να πηγαίνουν στο εξωτερικό. Στους δανειστές από το κράτος, σε τράπεζες στο εξωτερικό οι επιχειρηματίες.

Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για ψώνια τις Κυριακές. Στο τραπέζι του Προκρούστη (δεν είχε μόνο κρεβάτι) μπήκε η σκέψη εκλογικά τμήματα να μην είναι σχολεία, αλλά εμπορικά καταστήματα οι καταστηματάρχες των οποίων θα έχουν καταβάλει ένα ικανό ποσόν για την προβολή που θα τους προσφερθεί.

Οι χρυσαβγάδες δεν ξέρουν ποιος φταίει που τους κυνηγάνε οι δικαστές. Φταίνε οι «κομμουνισταί» ΠΑΣΟΚάνθρωποι; Φταίει ο δικός τους άνθρωπος ο Σαμαράς; Είδες κατάσταση, Αντωνάκη; Να μην ξέρει η δεξιά σου (Κασιδιάρης) τι πίνει η αριστερά σου (Βενιζέλος)

Ο Βαγγέλας Βενιζέλος μας απειλεί. Αν δεν δώσουμε καλό ποσοστό στην Ελιά του, είπε, θα πάρει το ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση. Δεν τον πιστεύουμε, βέβαια, δυστυχώς όμως είμαστε αναγκασμένοι να υποκύψουμε στον εκβιασμό, για να δώσουμε τη χαρά στον Χοντρογιαλούρο, ν’ απαλλαγεί από το σώσιμο της Ελλάδας και ν’ αποσυρθεί να φάει τα λεφτά που κονόμησε, είτε από το γάμο του, είτε από τον κόπο του.

-Τι θα ψηφίσεις; Ελιά Κασιδιάρη ή Ελιά Βενιζέλο;
-Τίποτα απ’ τα δύο. Θα ψηφίσω Νεραντζιά Κακλαμάνη.
Ψήφισε κι εσύ ένα δέντρο, μπορείς. (Η Συκιά Σπηλιωτόπουλος είναι άκυρο)

Νέο πλήγμα της επανόδου ρευστότητας στην αγορά: Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη

Το Ν της ΝΕΡΙΤ

Τελικά δεν είμαστε τόσο εξαθλιωμένοι. Αδιάθετα στα ταμεία του κράτους παραμένουν 350.000.000 ευρώ από τα 525.000.000 που έχουν προϋπολογιστεί για να διανεμηθούν από την κυβέρνηση μέσω του κοινωνικού μερίσματος.

Αντωνάκης: «Για ακόμα καλύτερη κρίση».

Ο Ιωαννίδης πιστεύει ότι η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας χρειάζεται κόουτς. Έτσι πλασάρεται διαφημιστικά. Φυσικά, όπως έκανε και στον Άρη, στο ρόστερ του ψηφοδελτίου του δεν συμπεριλαμβάνει μαύρους.

Ευτυχώς με την τρόικα μπήκαμε σε πρόγραμμα προ άκτιβ και μειώσαμε τη χοληστερίνη. (Τη χοληστερόλη που για κάποιο λόγο λέμε χοληστερίνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια: