21/1/14

Καλή αντάμωση στα γομαράδικα

Οι μετά τον Άκη υπουργοί Εξοπλισμών δεν είχαν ιδέα για τις μίζες επειδή ασχολούνταν μόνο με την εθνικής μας άμυνα. (Ποδόσφαιρο και μπάσκετ) Με τους πριν τον Άκη δεν καταπιανόμαστε (στα χέρια) γιατί τότε δεν υπήρχαν μίζες.

Για κάθε κυβέρνηση είναι καλό να γίνονται οι εθνικές εκλογές ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές, γιατί -όπως φάνηκε- ο κόσμος δείχνει τη δυσαρέσκειά του μόνο στην ευρωκάλπη, έτσι τα κυβερνητικά κόμματα πληρώνουν μικρότερο πολιτικό κόστος -με δόσεις- για όσα έκαναν και κατέστρεψαν τη χώρα.

Όμως δεν αφήνει, λένε, η Μέρκελ τον Αντωνάκη να κάνει τριπλές εκλογές τον Μάιο. Ναι; Δηλαδή αν κάνει τον Μάιο και βουλευτικές (εθνικές) εκλογές τι θα του κάνουν η Μέρκελ, οι λοιποί εταίροι και δανειστές; Θα τον βασανίσουν;

-Όχι, δεν θα τον βασανίσουν, γιατί τον βλέπουν Έλληνα και φοβούνται ότι θα του αρέσει.

Πανέξυπνος: «Ο Τσίπρας μετά τις εκλογές θα γίνει μνημονιακός επειδή ο Σαμαράς πριν τις προηγούμενες εκλογές ήταν αντιμνημονιακός.»

Αντωνάκης: «Τέρμα στα μνημόνια». Τον πιστεύουμε. Τώρα περάσαμε στα Μονιμόνια, μην κάνουμε το «Μο» «Μου» έτσι που τα κάνανε οι νεοφιλελεύθεροι φωστήρες. Πιο σωστό βέβαια θα ήταν να μιλούσαμε για μείον-ιμόνι-α στα γερμανένια αλών-ι-α. (Εμένα με λένε Αντώνη – Από το Μαουτχάουζεν) Στο μονόδρομο μας οδηγεί το τιμονιμόνιο.

Έκτακτο: Τα καταστήματα θα λειτουργούν μόνο τις Κυριακές.
Άτακτο: Ο Τσίπρας είναι άθεος, αλλά ο Θεός δεν υπάρχει και ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ

-Υπάρχει Θεός;
-Όχι, δεν υπάρχω.

Πρόωρο ανοιχτό υπουργικό συμβούλιο με τη βοήθεια του Θεού στη Μητρόπολη Αθηνών. Η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, η Ευγενία Καραγιαννίδου-Γεωργιάδου-Μανωλίδου και η Σοφία -ορθή- Βούλτεψη θα παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση-τελετή από τον γυναικωνίτη. Ειδική πρόσκληση στη Roumana-Michel Liapis. Άδωνις και Βορίδης από τη θέση του δεξιού ψάλτη και Βενιζέλος μόνος θα καλύψει  όλο το χώρο του αριστερού ψάλτη. Ο Στουρνάρας στο παγκάρι και ο Λιάπης θα πνίγει τον ψυχικό πόνο του στο ιερό πίνοντας τη θεία μετάληψη. Ο Κωστάκης Καραμανλής στα πρόσφορα-αντίδωρα. Ο Σίμος Ρεντίκογλου στα κεριά και ο Αντωνάκης στις χειροβομβίδες-μπομπονιέρες που έμειναν από ένα μεταμεσονύκτιο γάμο άθεων.

-Ποιος είπαν ότι θ’ αντικαταστήσει τον Στουρνάρα;
-Ο Σταύρος Παπασταύρου;
-Του Θεμιστοκλέους;
-Βεβαίως, βεβαίως.

Στις επόμενες εκλογές η πρώτη θέση θα κριθεί στο 90΄ και η ΝΔ θα είναι δεύτερη.

Κωνσταντίνος Κολοκοτρώνης: (πριν φύγει για Ζάκυνθο και υπηρετήσει τη θητεία του στον αγγλικό στρατό) «Ν’ αλλάξουμε τον τόπο πριν αλλάξουμε τόπο ή μείνουμε στον τόπο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: