5/11/13

ΜΕΓΚΑλη ανατροπή Σαμαρά

Δόθηκε από τη ΓΑΔΑ στη δημοσιότητα καθαρή φωτογραφία όπου διακρίνεται η ουλή στο δεξί μάγουλο, όπως και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του δολοφόνου που μετά το χτύπημα κατέφυγε σε διαδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΚΚΕ. Αυτό είναι δύσκολο να διευκρινιστεί. Ο δολοφόνος όμως κρύβεται πίσω από τη στήλη, γι’ αυτό δεν φαίνεται καθόλου.
Από την αστυνομία έχουμε διάψευση. Το παρακάτω σκίτσο απεικονίζει μεν δολοφόνους με κράνη, αλλά στο χτύπημα δεν είχαμε τρικάβαλο.
Επιτέλους ο Αντωνάκης έκανε την ΜΕΓΚΑλη ΑΝΑΤΡΟΠΉ: εξομολογήθηκε στον (πρώην Ρήγας Φεραίος ο κάθε σέξι νέος) Πρετεντέρη ότι θα βγούμε οπωσδήποτε από την κρίση. Δεν είπε όμως το πότε γιατί δεν το ήξερε. Οι προβλέψεις είναι παρακινδυνευμένες. Θα τολμήσουμε όμως μία. Σίγουρα κοντά στο 2070 θα έχουμε βγει σχεδόν όλοι από την κρίση γιατί οι περισσότεροι θα έχουμε μέχρι τότε πεθάνει.

Τα παιδιά που πηγαίνουν με το φασισμό μοιάζουν στα παιδιά που καταφεύγουν από ανάγκη ή για πλάκα σε ομοφυλόφιλους αγνοώντας ότι αργά ή γρήγορα θα τον αρπάξουν κι αυτά.

Αν γυροφέρνεις κόμμα με ηγέτες προστάτες της νύχτας να προσέχεις περισσότερο. Η οικογένεια του Πειραιά δεν αστειεύεται.

Από δω και πέρα θα μας επιτηρεί μονίμως όχι η Τρόικα, αλλά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Αν λοιπόν πρόεδρος της Κομισιόν βγει ο Τσίπρας την έχουμε καλά. Τότε όμως ποιον θα έχουμε πρωθυπουργό; Θα είχε πλάκα να τρέχει ο Ευρωπαίος Τσίπρας τον Έλληνα Σαμαρά.

Το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο απαγόρευσε στα ΜΜΕ να μεταδίδουν τη λέξη «άνεργος», γιατί ρίχνει το ηθικό των Ελλήνων κι εμποδίζει τις ξένες επενδύσεις. Στη θέση της η έκφραση «ελεύθερος εργασίας». Επακολούθως η «ανεργία» γίνεται «ελευθερία εργασίας».

Για κάθε θέμα που προκύπτει εκτίθενται άπειρες γνώμες δημοσία. Πολλές γνώμες καμία γνώμη, άρα έχουμε δημοσιογνωμικό κενό.

Πωλείται ατρακάριστος σκύλος πέντε ετών καινουργής ή ανταλλάσσεται με μικρότερο σκυλάκι, με γάτο ή με χελώνα για λόγους οικονομίας.

Ευτυχώς Ζαρούλια, Ηλιόπουλος και Ζησιμόπουλος παρέδωσαν τις σχετικές άδειες, έτσι πλέον δεν οπλοφορούν νόμιμα.

Βρέθηκε μοτοσακό με πινακίδα κλεμμένη από το 2000; Δίνω 20 € για δύο πινακίδες αυτοκινήτου μέχρι την Παρασκευή που παραδίδω τις δικές μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: