26/9/13

ΑΠΟ-ΦΑΣΙΣΤΕ-Σ-ΥΝΤΟΜΑ-ΓΙΟΚ

Ο Άδωνις μας φόρτωσε εισιτήριο 25 € για είσοδο στα νοσοκομεία. Οι συγγενείς ασθενών θα πληρώνουν 5 € τη μέρα, αλλά θα μπορούν να βγάζουν και εισιτήριο εβδομάδος ή και κάρτα απεριορίστων εισόδων. Όσοι συλλαμβάνονται σε νοσοκομείο χωρίς εισιτήριο θα πληρώνουν το 100πλάσιο αντίτιμο με μια μπουκάλα αίμα. Προτείνουμε στα τηλεοπτικά κανάλια να ζητούν από αυτόν τον φερόμενο ως υπουργό 250 € για να τον φιλοξενήσουν.

Ω Άδωνις, μάθε και τι εστί ροδάκινο γιατί γίναμε κώλος.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής παραιτούνται από τις εκπομπές του Τράγκα και τα ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος.

Η Χρυσή Αυγή στέλνει 5 τάγματα σωτηρίας στο Πακιστάν για ν’ αποτελειώσουν όσα θύματα του σεισμού βρουν εν ζωή στα χαλάσματα.

Γιατί θεωρείται ανεπίτρεπτο ένας αστυνομικός να είναι ναζιστής, αλλά επιτρέπεται ένας ναζιστής να είναι βουλευτής;

Οι χρυσαυγίτες μοιάζουν με εξοργισμένους καψούρηδες που έφαγαν χυλόπιτα, αλλά δεν ξέρουν από ποιαν (ή ποιον) και τους φταίνε όλοι.

Κύριε Δ-Ένδεια, το μόνο μαχαίρι που έφτασε μέχρι το κόκαλο ήταν αυτό του Ρουπακιά

Ενώπιον του νόμου όχι μόνο η Χρυσή Αυγή, αλλά και οι τελευταίες ελληνικές «χρυσές» κυβερνήσεις.

Προσοχή, κυκλοφορούν χρυσαυγίτες με πολιτικά. (Και περούκες)

Τις απόκριες οι χρυσαυγίτες θα ντυθούν άνθρωποι.

-Ο Κασιδιάρης σ’ εμάς θα κάνει μήνυση;
-Όχι. Θα μας κλάσει τ’ αρχίδια.

Οι Notis, Πλούταρχος και Πέτρος Γαϊτάνος καταδίκασαν απερίφραστα τη δράση της Χρυσής Αυγής και όσους τραγουδιστές κατά καιρούς έκαναν δηλώσεις συμπάθειας προς αυτήν.

Πολλά θέατρα της Αθήνας δέχονται ασθενείς με 20 € είσοδο για εξέταση από γιατρούς και φυσικά την παρακολούθηση της παράστασης. Οι ακτινογραφίες πληρώνονται έξτρα, όπως άλλωστε γίνεται και στα νοσοκομεία.

Το νησί μας δεν είχε γιατρό, τώρα δεν έχει δάσκαλο, ελπίζω αύριο να μην έχει ούτε αστυνομικό.

Το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα της Γερμανία πηγαίνει την Παρασκευή σε μίνι συνέδριο το οποίο –συνέδριο- αποφάσισε τη συμμετοχή του κόμματος στην κυβέρνηση. Ο κ. Βενιζέλος διαφώνησε, αλλά δεν τους το είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: