25/9/13

Ευτυχώς που δεν θα παρθούν νέα μέτρα.

Μετά τις (ελληνο)γερμανικές εκλογές προχωρήσαμε μπροστά. Τα μέτρα δεν θα παίρνονται πια αλλά θα δίνονται, επειδή έτσι κι αλλιώς μέτρα σημαίνει δίνουμε λεφτά..

Για τους απίθανους της σχολής του Σικάγου στην Ελλάδα - πείραμα: η πρώτη χώρα που δεν θα έχει σχεδόν καθόλου κράτος και όλα θα βρίσκονται σε χέρια ιδιωτών. Φυσικά το πείραμα θα αποτύχει, αλλά δεν τους ενδιαφέρει. Πρέπει γι’ αυτούς να το κάνουν και θα το κάνουν. Στο κάτω-κάτω σε ποια άλλη χώρα θα βρουν τόσο πρόθυμες κυβερνήσεις;

Ο Βενιζέλος έθεσε ένα μόνο όρο για τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στο μεγάλο συνασπισμό της νέας κυβέρνησης Μέρκελ: πρώτον να είναι ο ίδιος αντικαγκελάριος και δεύτερον να είναι και υπουργός Νοτίου Δανίας. (Ελλάδας)

Πόσο ωραία αισθάνεσαι που στα δελτία ειδήσεων πρώτη είδηση ήταν τ’ αποτελέσματα των εκλογών άλλης χώρας;

Στο πλαίσιο της θεωρίας των δύο άκρων: «Φασίστες – Προδότες - Κομμουνιστές».

Γιατί πρέπει να παραιτηθεί ο Α-Β-Γ-Δ-Ένδειας;
Αν ήξερε για τη διείσδυση της Χρυσής Αυγής στην Αστυνομία και δεν έκανε τίποτα είναι ύποπτος υπουργός
Αν το έμαθε μόλις τώρα είναι ανίκανος υπουργός.

Κανονικά, όπως είναι σωστό και οφείλουμε να δείχνουμε τις φωτογραφίες των παιδόφιλων για να προσέχουν οι γονείς και τα παιδιά στη γειτονιά, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και με τους ναζιστές.

Πότε θα βγουν τα σκάνδαλα για παιδόφιλους χρυσαυγίτες εκπαιδευτές που πήδαγαν τους ψάρακες;

Πρώτο Θέμα Αποκλειστικό; « Ο Θέμος πηδάει την Ουρανία». Αποφεύγει να προσφωνεί τον Μιχαλολιάκο «Μπαμπά». Κρατά το «Φύρερ».

Πόσο λογικό είναι το σιδηροδρομικό δίκτυο μιας χώρα να το κατέχει άλλης χώρας κρατική εταιρεία; Θυμίζουμε και τον ΟΤΕ τον κατέχει η γερμανική κρατική εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

Πες ότι συμφωνώ και για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε φταίει το διεφθαρμένο κράτος. Και ποιος το άφησε (ζμπρώχνοντας) να φτάσει εκεί;

Άδωνη, πριν τη θεραπεία καλύτερη η πρόσληψη.

Άει διασώσου, ρε!...

Δεν υπάρχουν σχόλια: