28/6/12

Κοτόπουλα Ντενκτάς

Η Άντζελα δήλωσε ότι δεν ήξερε πως εκεί που της είπε ο μάνατζέρ της να τραγουδήσει ήταν Ντενκτάς που σημαίνει, όπως μας εξηγεί, ψευδοκράτος.

Έκαστος στο είδος του. Μάκης+Άκης+Λάκης=Μαλακάκης
 
Πριν την κρίση απασχολούμασταν σε δυο δουλειές για να έχουμε δύο μισθούς και δύο σπίτια. Τώρα απασχολούμαστε σε δύο δουλειές για να έχουμε ένα μισθό και ένα νοίκι.


ΚΥΠΡΟΣ ΜΜ (Μετά Μνημόνιο)
Σε στρατόπεδο 500 Ελληνοκύπριοι παράνομοι μετανάστες στα κατεχόμενα. Ολοι τους φυσικά τραγουδιστές ή τραγουδίστριες.

Και η Μενεγάκη ερωτά: «Τι προσφέρουν οι Έλληνες εφοπλιστές στην χώρα τους, αφού ούτε φορολογούνται, ούτε δίνουν δουλειά σε Έλληνες ναυτικούς, παρά σε ελάχιστους έμπιστους αξιωματικούς; Χώρια που οι Έλληνες εφοπλιστές δεν ψωνίζουν καν από καταστήματα στην Ελλάδα.»

Εντάξει, δεν θα γίνει εξεταστική επιτροπή για την κατάσταση της οικονομίας, διότι, λέγω, θεωρείται γραφειοκρατία. Δεν είναι ανάγκη να τρέχουμε μήνες για ν’ αθωωθούν GAP, Γ. Παπακωνσταντίνου, Καρατζαφέρης Βενιζέλος, Σαμαράς και οι άλλοι μνημονιοπαίδες εν καμίνω. Μπορούν ν’ αθωωθούν από τώρα χωρίς εξεταστικές επιτροπές, που θυμίζουμε, κοστίζουν σε χρήμα. Οι μόνοι που χάνουν είναι οι βουλευτές που θα συμμετείχαν και θα πληρώνονταν με την ώρα..

Λοβέρδος: Αν ούτε τώρα, που δεν παίρνουν φάρμακα δεν πεθάνουν οι γέροι και οι άλλοι χρόνια νοσούντες, τότε δεν υπάρχει πλέον καμία ελπίδα για το ασφαλιστικό μας σύστημα.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ: Όσο πιο πολλούς φόρους βάζεις στους φτωχούς, τόσο πιο λίγα εισπράττεις.

Και η Μενεγάκη ξαναρωτά: Αφού το DVD είναι ντι - Video - ντι, όταν τελειώνει η ταινία πρέπει να το γυρίζουμε πάλι στην αρχή;

Δεν υπάρχουν σχόλια: