28/6/12

ΠΑΣΟΚ: "Κλείσαμε και σας περιμένουμε στις παραλίες"

Μεγάλη αντίφαση: σήμερα γιορτάζουν ο Ανάργυρος, η Ανάργυρη, η Αναργυρούλα, όλοι εμείς οι ανάργυροι και ο Γερμανός που ’χει το χρήμα. Τα αργύρια τα έχει το πρώην στέλεχος της ΚΝΕ σ. Στουρνάρας, υπουργός Οικονομικών κάποιων.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν αρρώστησε και δεν παραιτήθηκε κανένας άλλος υπουργός.

Ο Πάγκαλος είπε ότι ο Βενιζέλος δεν ταιριάζει στο ΠΑΣΟΚ. Πράγματι το ΠΑΣΟΚ χρειαζόταν για πρόεδρο έναν σε δυο νούμερα μεγαλύτερο.

Ο Πάγκαλος είπε τη μαλακία του: «Ο Γιώργος θα αποκατασταθεί από την ιστορία.» Δηλαδή πηγαίνει για τρίτο γάμο. Πράγματι η ιστορία τον εξέθεσε και πρέπει να τον αποκαταστήσει. Για την ώρα τον έχει αντικαταστήσει. Ο πατέρας του Γιωργάκη έκλεισε το ραντεβού με την ιστορία και ο Γιωργάκης θα την παντρευτεί. (Άλλος γαμεί κι άλλος πληρώνει)

Ο Βενιζέλος διαφωνεί. «Ο Γιώργος Παπανδρέου δικαιώθηκε από σήμερα. Όλος ο κόσμος τον ευχαριστεί που κατάφερε να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ.»

«Το ΠΑΣΟΚ τελείωσε όπως το ξέρατε», είπε ο Βενιζέλος του. Δε με λες, καλέ, δηλαδής το ξέραμε από την καλή ή από την ανάποδη; Το ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζει με τίποτα. Κυβερνητικό κόμμα ήταν, κυβερνητικό κόμμα παραμένει. Η μόνη αλλαγή του ΠΑΣΟΚ είναι που η κοινοβουλευτική του ομάδα δεν συνεδριάζει πια στην αίθουσα της Γερουσίας, αλλά στο καφενείο της Βουλής.

ΠΑΣΟΚ: Κλείσαμε και σας περιμένουμε στις παραλίες.

Τι καταφέραμε ως άνθρωποι και ως ψηφοφόροι; Δε φτάνει που έχουμε πρωθυπουργό Σαμαρά, εξακολουθεί να υφίσταται και ο κίνδυνος επιστροφής μας στη δραχμή.

-Τα έμαθες; Ο Στουρνάρας ήταν στέλεχος της ΚΝΕ.
-Και τι έγινε; Εδώ η Μέρκελ ήταν Ανατολικογερμανίδα.

Και η Μενεγάκη ερωτά: «Καλά ο ανασχηματισμός, αλλά δεν υπάρχει αποσχηματισμός της κυβέρνησης; Αφού τα ράσα δεν κάνουν τον παπά και τα ράσα τα κάνει ο ράφτης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: