10/7/24

Εξαήμερη Ανεργία

Το 112 μας ενημερώνει ότι παραλίγο να είχαμε σημαιοφόρο της χώρας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες την τενίστρια Σάκκαρη, η οποία δεν έχει κερδίσει κανένα απολύτως σχετικό διεθνές μετάλλιο για τη χώρα μας. Προσόντα της, κάποτε ήταν γκόμενα του γιου του Μητσοτάκη, είναι κόρη αυτού που φέρνει κι εμπορεύεται τούρκικα σίριαλ στην Ελλάδα και κόρη της επίσης τενίστριας Κανελλοπούλου, που ούτε εκείνη έφερε κανένα παγκόσμιο ή ολυμπιακό μετάλλιο στη χώρα μας, απλώς κάποτε ήταν εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος με νεοδημοκρατικό συνδυασμό και αποτυχούσα υποψήφια βουλεύτρια με το ίδιο κόμμα. Νέα Αξιοκρατία

Ένα καλό μήνυμα για την κατάσταση στης χώρα μας: ποιοτική εργασιακή άνοδος, που σημειώνεται με την εξαήμερη από επταήμερη ανεργία. Από 1ης Ιουλίου έχουμε έξι μέρες άνεργος και μία μέρα μη απασχολήσιμος.

Είχαμε χλιαρές, αλλά ανήκουστες διαμαρτυρίες υπαλλήλων για την εξαήμερη εργασία, η οποία όμως είναι αποκλειστικό δικαίωμα του εργοδότη. Τι ανακατεύονται οι εργαζόμενοι σε ξένον αχυρώνα; Άσε που η εξαήμερη εργασία είναι απελευθέρωση από τα διήμερα και τα τριήμερα που κάνουν το παιδί τεμπέλη.

Άλλο ένα καλό μήνυμα για τη δημοκρατία στη χώρα μας, επιτέλους ιδιωτικοποιήθηκε η κατάρτιση νομοσχεδίων. Αυτό το έργο ανέλαβαν οι μεγάλες ενώσεις εργοδοτών.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι υπάρχουν κακομοιραίοι τύποι που πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν κι αυτοί δημόσιο χρήμα από τον Μητσοτάκη με απ’ ευθείας ανάθεση. Πάντα υπάρχουν δικαιολογίες να ψηφίσεις ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου