6/11/23

ΝΑΤΟνιάχου γιοκ

“Η ΔΕΗ από τη χρεοκοπία στην απογείωση”, λένε. Σιγά τη μαγκιά. Ανεβάζεις την τιμή στα ουράνια ενός προϊόντος που δε μπορούν ν’ αποφύγουν και θα το αγοράσουν όλοι οι κάτοικοι της χώρας. Έτσι τα καταφέρνει να γίνει φίρμα και η γιαγιά με τα καρούλια. Το ηλεκτρικό ρεύμα δεν είναι εμπόρευμα, είναι αγαθό ακόμα και με ιδιωτική ΔΕΗ. Δεν είμαστε Άμις.

Κατάλαβες; Αφού τα φρικιά των Εξαρχείων έχουν από χρόνια κουρευτεί, τι να κάνουν οι Μητσοτακέοι; κουρεύουν την πλατεία από τα δέντρα.

Σήμερα 6/11 πήγαν εργάτες με κράνη και γυαλιά πιλότου να κόψουν χωρίς καμία άδεια όλα τα δέντρα της Πλατείας. Κάτοικοι σκαρφάλωναν στις λαμαρίνες. Πήγαν οι απερχόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι Κωνσταντίνου και Ηλιόπουλος να παρέμβουν, αλλά ο διάδοχος Ζαχαριάδης δεν πήγε για να μη φάει ξύλο. Δεν είναι πια βουλευτής και δεν χαίρει ασυλίας.

Ο σταθμός του μετρό που, εκτός απροόπτου, θα γίνει στην Πλατεία Εξαρχείων, το μεγαλύτερο κακό δεν το κάνει στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής, αλλά στους επισκέπτες – τουρίστες της Αθήνας. Αν ο σταθμός -καθόλου απίθανο- γίνει στη διασταύρωση Τοσίτσα – Μπουμπουλίνας θα ενώσει δύο μουσεία, το Αρχαιολογικό και της Ακρόπολης, με τα ονόματά τους στη διαδρομή. Αυτά κάνει η ιδεοληψία. Άσε που τα περισσότερα Εξαρχειόπουλα μεγαλώνοντας γίνονται οικογενειάρχες δεξιοί στα Βόρεια Προάστια και τα Μεσόγεια.

R-ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ
Ένα κόμμα που θέλει να ξανακυβερνήσει τι κάνει; Μαζεύει κόσμο. Τι δεν κάνει; δεν διώχνει κανέναν.

Ο αληθινός ηγέτης μπορεί να τους έχει όλους μέσα στο κόμμα του όσες διαφορές κι αν έχουν και κανείς να μην του τη βγαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου