6/11/23

Το Ισραήλ είναι φάρσα

Ο Νετανιάχου και οι στρατηγοί του ΝΑΤΟ επιμένουν ανθρωπιστικά: “Όχι άλλα παιδιά στη Γάζα”. Για την ώρα πάνω από 4.000 νεκρά παιδιά στη Γάζα.

Παλιά είχαμε τηλεφώνημα με προειδοποίηση για τοποθέτηση βόμβας σ’ ένα σημείο μέρος που από εκείνη τη στιγμή έπρεπε να εκκενωθεί. Η βόμβα έσκαγε ή το πιθανότερο κάποιοι πανηλίθιοι γλένταγαν που μεταδιδόταν από την τηλεόραση η φάρσα τους.

Ο μαλάκας που θα έχανε το αεροπλάνο ή επειδή ήθελε να πάει αργά κι αυτό να τον περιμένει, έπαιρνε τηλέφωνο ή έβαζε τη γραμματέα του να το κάνει ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα στο αεροσκάφος. Μέχρι να αδειάσουν το αεροπλάνο να ψάξουν και να το ξαναγεμίζουν ο δικός μας είχε ήδη φτάσει κι έμπαινε κι αυτός μέσα. Φυσικά κάποτε κατάλαβαν οι αρμόδιοι και δεν επέτρεπαν σε κανέναν καθυστερημένο που δεν ήταν πριν στο αεροπλάνο να μπει.

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια όλες οι προειδοποιήσεις τέτοιου τύπου είναι φάρσες. Εκτός από τις προειδοποιήσεις του Ισραηλινού στρατού ότι θα σκάσουν βόμβες στην Γάζα μετά από λίγες ώρες να εκκενωθεί.

Η τρομοκρατία λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο και μετά τον Ροβεσπιέρο που καθιέρωσε τον όρο τη χρησιμοποίησαν τα φασιστικά καθεστώτα και τα σταλινικά. Το ίδιο το κράτος προειδοποιεί ότι θα σε σκοτώσει και είναι συνεπές.

Η φάρσα των στρατοκρατών του Ισραήλ είναι η ιστορία που ξεγράφουν.

Βαρέθηκα τις ντουντούκες και τις σημαίες της διασπαστικής δήθεν ομοσπονδίας της Παπαρήγα, που χώνονται παντού και ανεμίζουν δίπλα στις σημαίες της Παλαιστίνης που έχουν λόγο ν’ ανεμίζουν στη δική τους εκδήλωση. Ειδικά οι ντουντούκες τρυπάνε τ’ αυτιά όλων και δεν ξεσηκώσουν κανέναν. Μία η ντουντούκα μία και καμιά εικοσαριά ψόφιες φωνές αποκάτω. Ούτε καν “Μία η ντουντούκα τέσσερις εμείς”. Οι αποκάτω φωνές δεν φτάνουν την ένταση της ντουντούκας οπότε ασυνείδητα όλοι σκέφτονται, γιατί να φωνάζω εγώ; η ντουντούκα φτάνει. Εγώ περισσεύω.

Όποιο, όποια κρατάει σημαία της Παλαιστίνης στη συγκέντρωση - διαμαρτυρία – πορεία το κάνει επειδή οι Ισραηλινοί σφάζουν τη Γάζα. Αυτοί που κρατάνε σημαίες ΠΑΜΕ γιατί το κάνουν; Για να ξέρουν πού μαζεύονται, πού είναι το μπλοκ τους; Μπορεί αυτό να γίνει με ένα πανό που θα καταγγέλλει τη σφαγή. Η σημαία της παράταξής μου δεν καταγγέλλει, διαφημίσει τι ωραίος είναι που μαζεύω κόσμο. Μια ζωή κόσμο μάζευα και πάνω από 10% δεν έφτανα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου