18/10/23

Omo Ellines

Το ισραηλινό καρακράτος μάς μαθαίνει ότι ο άνθρωπος είναι ωμός omo sapiens.

ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ / Καλοί μου Ωμοέλληνες, γιατί σ’ αυτή τη χώρα το παιδί του πολιτικού πρέπει οπωσδήποτε γίνει κι αυτό πολιτικό; Κι άμα το παιδί δεν τα παίρνει τα γράμματα; Γιατί να μην μάθει μια τέχνη; Όχι επικίνδυνη βέβαια. Μην τυχόν, ας πούμε, γίνει ο Γκούφης κουρέας. Θα μας κόψει κάνα αυτί. Όχι πως πονούν, μωρέ, τα παλικάρια, αλλά μετά θα μας κοροϊδεύουν και θα μας λένε Αυτιάδες.

Μια που τ’ αναφέραμε, αληθεύει ότι τους ομοφοβικούς όταν ήταν μικροί τους είχε ψιλοπειράξει ένας “θείος” φίλος της μαμάς; Πώς; Ο Μπέος και ο Αυτιάς δεν είναι ομοφοβικοί, αλλά ωμοφοβικοί; Σωστό κι αυτό.

Ο Γκούφης από 41,35% στον πρώτο γύρο έχασε τη δημαρχία από το 14,19% που έγινε 56%. Κανονικά πρέπει να φτιάξουμε μια συλλογικότητα (πρώην αδελφότητα) που θα ζητάει να γίνει ο γιος της Ντόρας πρόεδρος της ΝΔ. Η ζωή είναι ωραία.
Το Κοινωνικό Μουσείο Αθηνών ερευνά από ποια δεκαετία του περασμένου αιώνα έρχεται, πόσων ετών είναι αυτό το σπίρτο μοναχό της ΝΔ που πρότεινε τον πανηγυριώτικο εκβιασμό των ψηφοφόρων (κυρίως) της περιφέρειας Θεσσαλίας και του Χαλανδρίου; Όταν βρεθεί ο σύμβουλος θα του αποδοθεί τιμητικά το βίντεο της ιστορικής παράστασης:
ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ / Χαίρομαι. Είμαι ακροατής ραδιοφωνικού σταθμού που με σέβεται και μ’ ενημερώνει για όσα ήδη γνωρίζω από άλλα ΜΜΕ και διαδικτυακές σελίδες. Δεν αισθάνομαι κατώτερος των δημοσιογράφων του. Χαίρομαι που ακούω τον σεμνό ενημερωτικό σταθμό που ενημερώνεται από τους ακροατές του. Ποιος ήταν υπεύθυνος επικοινωνίας του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ;

ΜΜΕ / Ο μοναδικός αντιπολιτευόμενος ραδιοφωνικός σταθμός της χώρας έχει ακροαματικότητα με το ζόρι 2,5%. Δηλαδή το κοινό αφήνεται έρμαιο στο 87,5% φιλοκυβερνητικό – προπαγανδιστικό ραδιόφωνο. Μπράβο.

Όλα θα περάσουν, γιατί όπως λέω ο ποιητής, “Καμιά ταινία δε θα βάψει την οθόνη”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου