21/10/23

Κορώνα κερδίζω, γράμματα χάνεις

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα των ελληνικών κυβερνήσεων ήταν η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος. Αν ανέβαινε η τιμή του μπορεί να έχαναν και την εξουσία. Ο Μητσοτάκης τα κατάφερε μια χαρά. Ο λογαριασμός ρεύματος αγγίζει τα όρια ενός μισθού και κανείς δεν του το καταλογίζει, επειδή λέει η ΔΕΗ δεν είναι δημόσια. Και ποιος την έκανε ιδιωτική, χωρίς μάλιστα να την πουλήσει; Ο ίδιος. Πάλι κανένα πρόβλημα. Και γιατί το έκανε αυτό; Για να έχουμε λέει φτηνότερο ρεύμα. Πάλι τίποτα δεν παθαίνει. Θαυμάστε αντιπολίτευση.

Το ίδιο έγινε και με τον πατέρα του που έκοψε τη διατίμηση, απελευθέρωσε την τιμή της βενζίνης, αυτή τριπλασιάστηκε και κανείς δεν του φόρτωσε ευθύνη. Αξιωματική αντιπολίτευση τότε το ΠΑΣΟΚ. Χρωστάει χάρη που κάποιος έλλος έκανε τη βρώμικη δουλειά.

Σύντομα θα έχουμε χειρότερες συγκοινωνίες, θα γίνουν ιδιωτικά τα λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ, θα στοιχίζουν περισσότερο στο κράτος και θα ευχαριστούμε αυτόν που τα έκανε έτσι. Τέτοιοι είμαστε.

Γι’ αυτό δε μας πείραξε το υβριστικό όνομα καλλιτεχνικού συγκροτήματος:

R-ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Τι; Ο Κασσελάκης στρέφει τον ΣΥΡΙΖΑ δεξιά; Ναι και ο Μητσοτάκης έστρεψε τη ΝΔ στο κέντρο και ως πρωθυπουργός έκανε την ακροδεξιά να ζηλέψει.

Εντάξει, ο Κασσελάκης ως παλιός σχολιαστής στον Εθνικό Κήρυκα του Διαματάρη, απέδειξε ότι είναι ένας δεξιός στον ΣΥΡΙΖΑ. Και τι έγινε; Η ΝΔ είχε κι έχει υπουργούς της τόσους και τόσους παλιούς κομμουνιστές μέχρι και πρώην γραμματέα της ΚΝΕ. Τι έπαθε; 41%.

Κάποιοι ζηλεύουν τη μοίρα του Λαφαζάνη, την ιστορία των καταραμένων.

Αλλά μη μπλέκουμε με πολιτικά, ας μιλήσουμε για τον καιρό:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου