21/10/23

Θρησκόκαυλοι

Στη Γάζα 3.400 ασθενείς περιμένουν στην ουρά για να χειρουργηθούν. Στη Γάζα; Όχι, λάθος. Σε δύο νοσοκομεία της Ελλάδας γίνεται αυτό. Στο Βενιζέλειο και στο Θριάσιο, λόγω έλλειψης γιατρών και νοσηλευτών, νοσοκόμων.


Άρα το ερώτημα είναι άλλο: έχουμε αντιπολίτευση; Από πού κι ως πού τέτοια κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία δεν εκθέτει, αντιθέτως δικαιώνει την κυβέρνηση; Αυτήν με τέτοιο τρόπο στέλνει πελάτες στα ιδιωτικά νοσοκομεία να ξηλωθούν και οι τσέπες τους και τ’ ασφαλιστικά ταμεία, δηλαδή το ίδιο; Γιατί όταν ο υπουργός Υγείας καταργεί διοικήσεις νοσοκομείων βγαίνει ήρωας; Αφού τις διοικήσεις η ίδια κυβέρνηση τις διόρισε.

Τελικό συμπέρασμα: από τα Δωδεκάνησα αναγκάζονται κάποιοι συμπατριώτες μας να πηγαίνουν σε νοσοκομεία της Τουρκίας, για να χαλάσουν οι μουσουλμάνοι τον ελληνισμό. Καλό;

Το υπουργείο Εξωτερικών μας δεν κατάγγειλε τον Ισραηλινοί στρατό που βομβάρδισε εκκλησία ελληνικού μοναστηριού του 4ου αιώνα στη Γάζα, επειδή ο πρωθυπουργός μας είχε μιλήσει στον Ισραηλινό ομόλογό του 

και είχε κανονίσει να μην το πειράξουν. Δεν είναι απλός διπλωμάτης ο Μητσοτάκης μας. Είναι τριπλωμάτης. Και τον λέγανε γουρλομάτη.

Εμφανίστηκε ξαφνικά μια μη εθνική, αλλά θρησκευτική Χαμάς λες και οι Παλαιστίνιοι, πολλοί χριστιανοί-μουσουλμάνοι στην ίδια οικογένεια, ήταν ιδιαίτερα θρήσκοι. Όταν φτιαχτεί μια ομάδα φανατικών, δηλαδή ηλιθίων, δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα ο εχθρός. Εντάξει, δύσκολο να την έφτιαξε τη Μοσάντ, αλλά την ανέχεται, από την πρώτη στιγμή γέννησής της. Σου λέει, αργά ή γρήγορα θα την κάνουν την κουτσουκέλα που βολεύει όλους τους άλλους, εκτός από τους λαούς που δε μας ενδιαφέρουν. Η θρησκεία δεν είναι λόγος πολέμου, είναι πολεμικό εργαλείο.

R-ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Πόλεμος είναι η συνέχεια της διπλωματίας με άλλα μέσα.
Πόλεμος είναι η συνέχεια της οικονομικής πολιτικής.
Διαλιέχτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου