13/10/23

Από-φασιστικά ΝΔ

ΚυβΑρνητικός εκπρόσωπος
Παράγουν περισσότερο μαύρο απ’ όσο μπορούμε να ψηφίσουμε

Πάντα οι κάτοικοι μιας πόλης ήξεραν ότι αν επέλεγαν κυβερνητικό δήμαρχο δεν θα έπαιρνε φράγκο από το κράτος, δεν θα ενοχλούσε τους δικούς του ανθρώπους, τιουτς δικούς του βουλευτές, άσε που μπορεί αύριο να είναι και ο ίδιος στη Βουλή και γιατί όχι και υπουργός και βλέπουμε. Τώρα η δικτατορία της πλειοψηφίας του Μητσοτάκη το αλλάζει. Δεν θα πάρετε λεφτά άμα δεν βγάλετε δικό μας δήμαρχο. Αλήθεια γιατί τόση κωλοκαούρα για τα τα ευρωπαϊκά κονδύλια; Τι την νοιάζει την κυβέρνηση αν τα πάρει δικός της ή άλλου κόμματος δήμαρχος. Να υποπτευτώ;

Οι κάτοικοι δήμων όπου δεν βγήκε στο δεύτερο γύρο ο υποψήφιος της ΝΔ δεν θα παίρνουν pass.

Αν ήθελε το κόμμα θα μπορούσε ν’ απαλλάξει την Αθήνα από τον Γκούφι της Ντόρας, αρχή για την απαλλαγή της Ελλάδας από το γνωστό σόι. Μόνο αυτό θα ήταν νίκη για το “κόμμα”. Το αποχή – λευκό, ότι αποτέλεσμα και να βγει οδηγεί σε ήττα. Σε περίπτωση που επανεκλεγούν Μπακογιάννης και Αγοραστός θα κονομήσει άλλη μία ρετσινιά. Αν δεν επανεκλεγούν θα κονομήσει τη φήμη του άχρηστου πολιτικού κεφαλαίου, που δε μπορεί να περάσει τη γραμμή του στους ψηφοφόρους του.

ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ / Πριν λίγο 13/10 ενημέρωση για διαμαρτυρία συμπαράστασης στους Παλαιστινίους και μάθαμε από τα δελτία ειδήσεων ότι η πρεσβεία του Ισραήλ βρίσκεται στο Νέο Ψυχικό. Μέχρι την προηγούμενη διαδήλωση της Δευτέρας η πρεσβεία βρισκόταν στο Ψυχικό που λέμε και Παλαιό. Απρόσμενες αλλαγές.

Μετά, σε ρεπορτάζ μάθαμε ότι ο Κασσελάκης θα συναντήσει τον Οικουμενικό Πατριάρχη στο ξενοδοχείο Μεγάλη ...Βρετάνια. Από πού σηκώθηκε ο τόνος είναι μυστήριο. Εγώ Βρετανία την ήξερα τη χώρα από τότε που ήταν μικρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου