11/6/23

Πρωτάθλημα και Κύπελλο Δημοκρατίας

Η κόρη του Κωνσταντόπουλου έκανε τελικά τη χάρη στο κοινό και γνωστοποίησε τον λόγο για τον οποίο άλλαξε τη σειρά στις λίστες των ψηφοδελτίων της κι έβαλε επικεφαλής τους, με πιθανότητα εκλογής, δικούς της, μεταξύ των οποίων και τον γκόμενό της, που δεν ήταν καν υποψήφιος πουθενά, στη θέση αυτών που βγήκαν πρώτοι σε σταυρούς, σχεδόν όλοι γυναίκες.

Είπε η κόρη του Κωνσταντόπουλου ότι ο προπονητής επιλέγει την ομάδα. Στο ποδόσφαιρο όμως, όπως σε άλλα ομαδικά αθλήματα, αποφασίζει ο προπονητής, επειδή η ανάδειξη δεν είναι δυνατόν να γίνεται με δημοκρατικές διαδικασίες, με εξαίρεση την εκλογή αρχηγού, που μοναδικό καθήκον του να μιλάει με τον διαιτητή εκ μέρους της ομάδας. Η Δημοκρατία όμως δεν είναι ούτε ομαδικό ούτε ατομικό άθλημα - παιχνίδι, δεν είναι παιχνίδι στα χέρια παιδιών παλιών πολιτικών, είναι όρος ζωής της κοινωνίας.

Μας είπε η κόρη του Κωνσταντόπουλου ότι διαφωνεί με το να έχουν οι ψηφοφόροι επιλογή για τους βουλευτές, ενώ οι γενικές εκλογές γίνονται ακριβώς γι' αυτό. Για την εκλογή βουλευτών με εξαίρεση τους επικρατείας, τους οποίους που επιλέγουν οι αρχηγοί. Οι γενικές εκλογές γίνονται για να φανεί η λαϊκή βουλή, βούληση, ποιοι θα κάθονται στα βουλευτικά έδρανα εκπροσωπώντας το έθνος και όχι τις περιφέρειές τους, σύμφωνα με το Σύνταγμα. Δηλαδή η κόρη του Κωνσταντόπουλου διαφωνεί με τις εκλογές; Ψηφίστε όποιον θέτε εσείς, αλλά θα βγει αυτός που θέλω εγώ. Αυτό θέτε;

Η Δημοκρατία δεν είναι ποδόσφαιρο, δεν είναι μπάσκετ, δεν είναι βόλεϊ και δεν πρέπει να το βλέπει κανείς έτσι. Είναι κακό και για τον αθλητισμό.

Η Φύρερ απαιτεί να βγει βουλευτής ο γκόμενός της στη θέση γυναίκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: