30/1/23

Άρση απολύτου

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Μοιράσαμε δισεκατομμύρια δημόσιο χρήμα σε φίλους και χορηγούς μας με απ' ευθείας αναθέσεις, κανείς όμως δεν δικαιούται να μας καταλογίσει ότι κρατήσαμε 300 ψωροεκατομμύρια να ξεχρεώσουμε τα δάνεια του κόμματός μας. Όχι πως δε μπορούσαμε, αλλά δε μας ενδιαφέρει.

Η πρωθυπουργία μετριέται σε δημόσιο χρήμα. Ο Κυρ Πρωθυπουργός μας δεν έχει το ακαταλόγιστο, έχει το ανυπολόγιστο, στο πλαίσιο της δημιουργικής υπολογιστικής.

Ο άνθρωπος φοβάται κάθε τι καινούργιο, ειδικά τις συσκευές. Το τηλέφωνο και το ραδιόφωνο, έλεγαν κάποιοι, εκπέμπουν ακτίνες κατά της υγείας μας και είναι όργανα της αστικής τάξης κατά της κοινωνικής αντίδρασης στα σχέδια και την εξουσία τους. Το τελευταίο ισχύει. Οι μπαταρίες είναι δηλητήρια. Εδώ πέσαμε μέσα, αλλά ζημιογόνες είναι οι άδειασμένες που πετάμε. Με την τηλεόραση θα τυφλωθούμε έλεγαν και τελικά αποδείχτηκε ότι χαζεύουμε. Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές θα μας κάνουν ζώα, άσε που μετά το διαδίκτυο θα μας κάνουν νούμερα και πελάτες. Μόνο στο τελευταίο έπεσαν μέσα. Με τους φούρνους μικροκυμάτων θα πάθουμε καρκίνο του στομάχου, ακούγαμε και πάθαμε έλκος επειδή ταράξαμε τις μισοψημένες πίτσες. Με τα κινητά θα πάθουμε καρκίνο στον εγκέφαλο, το ίδιο και με τις κεραίες κυψέλης. Επ' αυτού δεν έχουμε ακόμα αποδείξεις. Για μία μόνο επιβλαβή συσκευή οι προβλέψεις ήταν κάτω από τις αποδείξεις ότι κάνει κακό. Ποια συσκευή είναι αυτή; Το Μητσοτάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: