29/7/22

Fakebook

Η υπαξιωματική αντιπολίτευση κατάπιε τη γλώσσα της όταν την αποστόμωσε ο σεκιουριτάς, που έγινε διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών χωρίς πτυχίο ΑΕΙ, αλλά με τροπολογία. Αυτός  ομολόγησε ευθαρσώς στην επιτροπή διαφάνειας της Βουλής ότι παρακολουθούσαν τον οικονομικό δημοσιογράφο Κουκάκη κατόπιν εντολής ξένων υπηρεσιών. Δηλαδή η ΕΥΠ λειτουργεί υπό την εποπτεία ξένων μυστικών υπηρεσιών και όχι Μητσοτάκη πρωθυπουργού. Η αξιωματική συμπολίτευση ρώτησε αν η ΕΥΠ παρακολουθούσε μόνο τα δημοσιεύματα του Κουκάκη ή και το κινητό του τηλέφωνο. Ο σεκιουριτάς δεν κατάλαβε την ερώτηση και προχώρησε στην επόμενη. 

Γιατί όμως τα παραδέχτηκε ή τα ισχυρίστηκε αυτά ο σεκιουριτάς - ΕΥΠατζής; Απλό: Επειδή είναι και αυτός ηλίθιος. Ήταν σίγουρος ότι αφού η συνεδρίαση ήταν μυστική δεν θα υπήρχε διαρροή μετά από λίγα λεπτά. Γαμώ τους σεκιουριτάδες. Ακόμα, ήταν σίγουρος ότι αφού τα "δικά μας" ΜΜΕ δεν θα το μεταδώσουν είναι σα να μην έγινε. Τρίτο,ν το έκανε γιατί πίστευε ότι έτσι θα έβγαζε από το κάδρο των υπόπτων τον Μητσοτάκη που προΐσταται της ΕΥΠ. ναι; Ο Κουκάκης ερευνούσε τσάμπα τραπεζικά δάνεια σε διάφορους και δεν ήθελε να μάθει τι γίνεται ο νούμερο ένα τσάμπα δανεισμένος και ως επιχειρηματίας, και ως πρόσωπο και ως πρόεδρος της καταχρεωμένης ΝΔ.

Όταν λέμε ότι 
άλλος ένας "άριστος" διορισμένος επιτελικός είναι ηλίθιος,δε σημαίνει ότι είναι πιο έξυπνος αυτός που τον διόρισε και τον έβαλε να κάνει και να λέει τέτοιες βλακείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: