28/6/22

Κώλωση

Με τρώει μια ανησυχία. Δεν μου τηλεφωνούν κοράκια για τα δάνεια και τους απλήρωτους λογαριασμούς μου. Ή πάμε για εκλογές ή είμαι ένα κοινωνικό τίποτα. Για να μη σ' ενοχλούν οι τράπεζες πρέπει να χρωστάς από ένα εκατομμύριο και πάνω ή να είσαι από υπουργός και πάνω.

Είμαστε η πιο ευτυχισμένη χώρα στον κόσμο. Χρωστάμε τα σπίτια μας, το ρεύμα μας, χρωστάμε ακόμα και τα δάνεια ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, Μητσοτάκη, υπουργών, εφοπλιστών, χρωστάμε ακόμα και τα κουρέματα στα δάνειά τους, δουλειές δεν έχουμε, λεφτά για καύσιμα δεν έχουμε, διακοπές δε μπορούμε να πάμε, μας κόβουν τις θέσεις στα ΑΕΙ, και παρ' όλ' αυτά ψηφίζουμε ΝΔ.

Η κυβέρνηση που χρωστάει σε τράπεζες 10 εκατομμύρια ευρά, δανεικά κι αγύριστα, δεν είναι κωλοχανείο, είναι κωλοδανείο. Δε θα πέσει η κυβέρνηση για ένα κωλοδάνειο.

Έχουμε μια κυβέρνηση που δίνει περισσότερα προβλήματα από τις λύσεις που της προτείνουν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΩ ΑΠΌ 10% ΜΟΝΟΨΗΦΙΟΣ στην προβολή του από τα συστημικά τηλεοπτικά κανάλια.

Η ΝΔ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80% στην προβολή της από τα τηλεοπτικά κανάλια. Μάλιστα στο STARχίδια μου έφτασε στο 94%. Σίγουρη αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές, άρα προς τι η βιάση για πρόωρες;

Ευχαριστημένοι στην Κουμουνδούρου για την προβολή από Open: ΝΔ 82,1%, ΣΥΡΙΖΑ 11,6%. Σαφώς πάνω από το MEGA, όπου η αξιωματική αντιπολίτευση προβάλλεται μόλις με 11,5%. Πάτος στο Starχίδιαμου: ΝΔ 91,4%, ΣΥΡΙΖΑ 4,3%. Ίσα-ίσα μπαίνει στη Βουλή.
Μη φοβάσαι την τιμή του ρεύματος, των καυσίμων και των τροφίμων. Μη φοβάσαι που θα πληρώσεις και τα δάνεια των υπουργών του Μητσοτάκη. Όχι άλλες φοβίες. Η χώρα δεν αντέχει διαρκή κώλωση.

Έρχεται το τέλος της ρήτρας αναπροσαρμογής στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος. Όπου να 'ναι θα πληρώνουμε και ειδικό τέλος για την ρήτρα.

Ο Κυρ Μητσοτάκης έχει ελπίδες να ξαναβγεί πρωθυπουργός μόνο αν βρει γκόμενα. Και όχι τυχαία γκόμενα. Από αεροσυνοδός και πάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: