27/6/22

Φόλοου δε δάνεια

  • Follow the money, ακολούθα την πορεία του χρήματος, από πού προέρχεται, συμβούλεψε δημοσιογράφους το “Βαθύ Λαρύγγι” και φτάσανε στην αποκάλυψη του Γουόρτεγκέιτ που οδήγησε στην παραίτηση του προέδρου των ΗΠΑ Νίξον. 
  • Στην Ελλάδα για να βρούμε τη διαφθορά δε χρειάζεται ν' ακολουθήσουμε το χρήμα, γι' αυτό καταργήσαμε το πόθεν, αρκεί ν' ακολουθήσουμε τα δανεικά, σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, σε υπουργούς της ΝΔ και βουλευτές του κυβερνητικού κόμματος. 
  • Γι' αυτό ζηλεύουν οι εναπομείναντες στο ΠΑΣΟΚ. Όχι κατ' ανάγκην που δε μπορούν να κονομήσουν ζεστό χρήμα, αλλά δανεικά κι αγύριστα από τις τράπεζες, με χαριστικές ρυθμίσεις ώστε να μη μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς για χρηματισμό. Εγώ δωροδοκήθηκα; Δανεικά πήρα και τα εξυπηρετώ. Δύο εκατομμύρια με 50 ευρώ το μήνα η δόση μου. Οι τραπεζίτες που τα δίνουν χαίρουν ασυλίας ήδη από εποχή Σαμαρά, άσε που οι τράπεζες δε χάνουν, γιατί τα πληρώνουν τα κορόιδα με την ανακεφαλαιοποίηση από τις τσέπες τους. 
  • Και τι κονομάνε οι υπουργοί; Φραγκοδίφραγκα, μπροστά στο κούρεμα δανείων που κάνουν οι τραπεζίτες στους εφοπλιστές. Πανταχόθεν κράζει ότι οι τράπεζες δανείζουν χρήμα που δεν είναι δικό τους. πιστωτικά ιδρύματα υπέρ των φτωχών υπουργών και εφοπλιστών. 
  • Ο πίστης θα στην κάνει την πιστιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: