17/5/22

ΚαραμUSA

Δε φτάνει που πληρώνουμε σα μαλάκες, χαιρόμαστε κιόλας περηφανώς.

Προφανώς ο πρωθυπουργός μας έχει δίκιο όταν μιλάει για ακμάζουμε ελληνική οικονομία. Κανείς άνθρωπος του προέδρου δεν έμεινε χωρίς ανάθεση, χωρίς ουρανοκατέβατα κέρδη. Τι να κάνουμε, τα λεφτά δε φτάνουν για όλους. Οι φτωχοί και οι μεσαίοι είναι πάρα πολλοί και γίνονται κάθε μέρα περισσότεροι. Πόσα να δώσουμε στον καθένα; Ψίχουλα θα είναι.

Θα μου απαντήσει κάποιος γιατί ο πρωθυπουργός μας φοράει ακουστικό στις συνεντεύξεις του; @kmitsotakis @govgr #τι_ψηφισατε_ρε_μαλακες #ΝΔ_ΞΕΦΤΙΛΕΣ pic.twitter.com/PzOb1OXqIF— florence_nightmare (@nosileutis) May 16, 2022

Η Δεξιά από το χρονοντούλαπο μπήκε στο λογαριασμό ρεύματος της ιστορίας.

Όχι πολλά-πολλά θάρρητα, πτωχοί, πλην όμως τίμιοι κομματάρχαι μας. Όταν λέμε ότι θα βολέψουμε τα δικά μας παιδιά, εννοούμε , τα παιδιά του πρωθυπουργού και υπουργών του.

ΚΑΙΡΟΣ / Αναμένονται βροχές και καταιγίδες υψηλότερων τιμών στην αγορά. Ασθενείς άνεμοι παίρνουν και σηκώνουν το όλο κι ελαφρύτερο καλάθι της νοικοκυράς.

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ / Το γέμισμα είναι πιο ακριβό από τον αναπτήρα.

Όπως αποκάλυψε ο πρωθυπουργός, το εισόδημα των πολιτών ανεβαίνει και οι φόροι πέφτουν. Παρ' όλα αυτά έξι στους δέκα μειώνουν τις αγορές τροφίμων και κατανάλωση ρεύματος, άρα οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν φιλότιμο, μην παχαίνουν και να σώσουν τον πλανήτη από την έλλειψη ενέργειας.

ΑΓΟΡΑ / Πήρα γκαζάκι, αλλά δε μου 'μειναν λεφτά για καφέ. Πίνω σκέτο καυτό νερό μέχρι να απελευθερωθεί και η δική του τιμή και υπόληψη.

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ / Ο Κούγιας απειλεί τους δικαστές με μήνυση και δήλωσή του ότι είναι ομοφυλόφιλοι αν καταδικάσουν τον πελάτη του Λιγνάδη.

Το πατριωτικό φιλότιμο των Ελλήνων κι Ελληνίδων φάνηκε: μετά την απ' ευθείας ανάθεση σε κάθε κατώτατο μισθό 44 € αύξηση δεν σημειώθηκε αξιοσημείωτη αύξηση στις καταθέσεις Ελλήνων κι Ελληνίδων σε τράπεζες υπεράκτιων χωρών.

Για την προηγούμενη ανάρτηση, έχουμε υπουργό Παιδείας άτομο που δεν μπήκε σε ελληνικό πανεπιστήμιο και φέρεται σαν να μη θέλει να περάσει κανείς για να μοιραστεί το μπόνο της.

Η Κεραμιδαρέως δεν μειώνει, αντιθέτως αυξάνει τους εισακτέους στα κολέγια.

Η Βοήθεια στην Ουκρανία ολοκληρώθηκε. Μέχρι και τη Γιουροβίζιον τους δώσαμε, τι άλλο θέλουν πια;

Δεν υπάρχουν σχόλια: