24/10/21

Η μεγάλη των μπάτσων χολή

Κάποιοι τενόροι δεν τα πηγαίνουν καλά με τους βαθύφωνους, εξού και το σύνθημα : "Μπάσοι - γουρούνια - δολιοφώνοι".

Στην Αμερική ακόμα και τα άσφαιρα σκοτώνουν άνθρωπο. Νομίζαμε ότι στις ταινίες σκοτώνονται στα ψέματα. Τώρα είδαμε ότι σκοτώνονται και στις αλήθειες. Πάμε να δούμε μερικές:

Στην Ελλάδα ο Γεωργιάδης σκοτώνεται να αθωώσει αστυνομικούς. 

Αν κλέβεις τη μισή χώρα θα σε ανακηρύξουν ευεργέτη. Αν κλέψεις αυτοκίνητο θα σε σκοτώσουν οι αστυνομικοί κι ας είσαι 16χρονος στην Ομόνοια ή 20χρονος στο Πέραμα. 

Και στην Ομόνοια και στο Πέραμα, οι αστυνομικοί που δολοφόνησαν κλέφτη αυτοκινήτου ισχυρίστηκαν ότι τους είχε εμβολίσει, δηλαδή τους τον είχε χώσει. Σύμπτωση. Ο χέστης νομίζει πως γι' άλλο λόγο τον πονάει ο κώλος του.

Αν μετά την πρόσφατη δολοφονία άοπλου στο Πέραμα ανέβουν τα δημοσκοπικά ποσοστά της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις, την πιτσίσαμε.

Εκλάπη το αυτοκίνητό μου. Είναι γαλάζιο ΜΕΒΕΑ με αριθμό ΒΙΑ 0100. Αν το δείτε να κυκλοφορεί απομακρυνθείτε αμέσως μη φάτε καμιά αδέσποτη σφαίρα αστυνομικών πάσης χρήσεως. 

Πού οδηγεί η αστυνομική βία; Αν ένας "επαγγελματίας" κλέφτης συνειδητοποιήσει ότι κινδυνεύει η ζωή του τι θα κάνει; Θα σταματήσει να κλέβει ή θα πάρει κι αυτός όπλο; Οι πιστολέρο αστυνομικοί κάνουν τόσο καλό στην κοινωνία όσο οι αυστηρότερες ποινές. Στις πολιτείες των ΗΠΑ που ισχύει η θανατική ποινή κόπηκαν οι δολοφονίες, γιατί ήταν επικίνδυνες για τον δολοφόνο.

Στις ΗΠΑ (ξείπα) τους αστυνομικούς τους λένε cops, που ακούγεται σαν cups, δηλαδή κούπες. Από κει και η έκφραση "την κάναμε από κούπες". Παίζει και το caps για ενίσχυση στήθους, αφού τέτοιου επιπέδου αστυνομικοί προηγούνται του εγκλήματος με διαφορά στήθους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: