5/9/21

Ανάπτυξη τιμών

Ρεύμα, καύσιμα, καφές, προϊόντα σούπερ μάρκετ, συνταγογραφούμενα φάρμακα, ψωμί. Αυξήσεις παντού.  Ακόμα και στα δημοσκοπικά ποσοστά της ΝΔ.

Οι τιμές προϊόντων ως επενδυτές αυξάνονται και πληθύνονται. Αυξάνονται και χονδρικά και λιανικά. Δηλαδή μας λιανίζουν χονδροειδώς.

Ο καφές στα 5 ευρά; Θα παραγγέλνουμε ένα φραπέ με δύο καλαμάκια. Κι ένα παγωτό με τρία  κουταλάκια, γιατί περιμένουμε παρέα.

Το υπουργείο Ανάπτυξης παρακολουθεί τις αυξήσεις τιμών, όπως όλοι μας. Εμείς όμως δεν πληρωνόμαστε γι' αυτό.

Όλα τα εμπορικά καταστήματα πλέον λέγονται φαρμακεία. Όταν είναι μεγάλη ουρά στο ταμείο αποφεύγω να πάω, γιατί μέχρι να φτάσω μπορεί να έχουν αυξηθεί κι άλλο οι τιμές.

Ο Χατζηδάκης με δύο ήτα, απελευθέρωσε την τιμή ρεύματος για να πέσει η τιμή, αλλά αυτή ανέβηκε πάνω από 50%. (Για την ώρα) Το ρεκόρ το κρατάει ο Μάνος, που επί Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, βοήθειά μας, απελευθέρωσε την τιμή της βενζίνης για να πέσει, αλλά αυτή δεν πτοήθηκε, την άλλη μέρα ανέβηκε 300%.

Στα κοινωνικά τώρα, αίτηση για δασοπυροσβέστης έκανε ο Χρυσοχοΐδης. Έχει και πτυχίο νομικής. 

Κυριάκο, πες αλεύρι / Στο λάκκο με τον Πλεύρη.

Ο Πλεύρης ζήτησε, υποτίθεται, άμεση απαλλαγή από τον κορονοϊό. Ανέβασε τον πήχη της ανοσίας στο 120% εμβολιασμένων στο σύνολο του πληθυσμού.

Τι να πω. Εμφανίστηκε ο Κυρ Μητσοτάκης Σάββατο απόγευμα στο Μαξίμου και ο φύλακας δεν τον άφηνε να μπει. Δεν τον ήξερε. Δεν είχε ποτέ υπηρεσία καθημερινές.

Τη γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας την έκανε υφυπουργείο και την έδωσε στον Χαρδαλιά. Μετά πήγε α την κάνει υπουργείο, το έδωσε στον Αποστολάκη, αυτός αρνήθηκε, οπότε τι κάνει  ο Κυρ Μητσοτάκης ο επιτελάρχης; Το καταργεί.

Καλό μήνα, δε με στενοχωρεί ο Σεπτέμβριος, με νευριάζει ο Οκτώ(μ)βριος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: