23/7/21

Του testing

Η Κεραμέως κατάφερε να μείνει στην ιστορία, αλλά και στα υπόλοιπα μαθήματα. Πέρασε μόνο στα Θρησκευτικά κι αυτό με μέσον.

Οι σχέσεις μας με την Τουρκία στο Αιγαίο και το Κυπριακό ακολουθούν την εξωτερική πολιτική Μητσοτάκογλου.

Η λαϊκίστικη σοφία το λέει: με τη μιντιακή δικτατορία η αλήθεια έχει κοντά ποδάρια.

Τη Μπαναχαϊκή μου μέσα (από το παγκάρι) Καλά έκανε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας γαμώ και απαιτούσε λεφτά από τους αρχιπαπάδες και ρους αρχιδιάκους. Αυτοί όμως, δίνουν περισσότερους σταυρούς σε πολιτικάντηδες κι έχουν το πάνω χέρι. Εσύ δεν έχεις χέρι στο παγκάρι και στις παντός είδους κρατικές ενισχύσεις. Δεν είσαι ίδρυμα, άνθρωπέ μου, ιδρυματικός είσαι αλλωνών. 

Ποιος φταίει που δεν πείστηκε ο κόσμος να τρέξει να εμβολιαστεί; Εγώ άμα έβλεπα στην αρχή όλους τους τσάτσους της ΝΔ ανεξαρτήτως ηλικίας και “αξιώματος΄' Να φωτογραφίζονται με τη σύριγγα στο μπράτσο αηδίαζα. Δεν ήθελα να είμαι σαν αυτούς. Όταν ήρθε η σειρά μου πήγα, άλλοι όμως ακόμα κάνουν την πάπια. Πάντως και όλοι οι κάτοικοι της Ελλάδας να έτρεχαν να εμβολιαστούν δεν θα τα κατάφερναν, γιατί, πολύ απλά, τα εμβόλια είναι σαν τα ναρκωτικά και τα λεφτά: δε φτάνουν για όλους. 

Ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και της είπε ότι αυτή τη βδομάδα δεν θα πάει τριήμερο επειδή Σάββατο έκατσε η γιορτή της Δημοκρατίας για την αποκατάστασή της του 1974.

Αν δεν κάνεις εμβόλιο, απλώς δε θα δουλεύεις, δε θα σε πληρώνω, δε θα σε ασφαλίζω. Δεν θα σε απολύσω, μην είμαστε υπερβολικοί!..

Απαγόρευση εισόδου των ανεμβολίαστων στα δημόσια ουρητήρια και χεστήρια.

Ο ουσιαστικά υποχρεωτικός εμβολιασμός, όπως και κάθε ιατρική πράξη είναι αντισυνταγματική, για την ώρα όμως δεν παίζει αυτό ρόλο, επειδή το Σύνταγμα το αναθεωρεί ο δήμαρχος γιος της πρώην δημάρχου, έστω την Κάτω Πλατεία του.  

Η ΝΔ ανησυχεί μην τυχόν και βγει ο Λοβέρδος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚΙΝΑΛΛοι, γιατί τότε στις εκλογές θα έχει άλλο ένα κόμμα του δεξιού χώρου να της κόψει ψήφους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: