25/7/21

Ολυμπιακοί Αγώνες επί Τόκιο

Ελλάδα σκέπτεται να κάνει τη χώρα του ο Γιαπωνέζος υπουργός Οικονομικών Νασταπιάνο Γιαχασούρα. Μαζί του ο Γιαπωνέζος υπουργός λιστών και ληστών Στελιοπέτσα Γιαμουρμούρα.

Ο υπουργός Πολιτισμού και Γιαπωνέζων Τουριστών Γιακαμάκι Γιακουλτούρα βρέθηκε θετικός με μεταφέρθηκε στο Για σου Νίμτς.

Ο υπουργός υγείας της Ιαπωνίας Γιακαλάθι Γιασεντούκι απάντησε στον εκπρόσωπο του Ιατρικού Συλλόγου Τοκίων Επί Τοκίου Γιατιλίστα Φακελάκι.

Η Γιαπωνέζα υπουργός αγροτικής Ανάπτυξης Ασπραμούρα Μαυραμούρα είπε θα πατάξει την εκμετάλλευση αγροτικών επιδοτήσεων, λέγοντας χαρακτηριστικά «Είσαι μια παλιοχαμούρα». Έτσι απείλησε τον επικεφαλής αγροτοσυνδικαλιστή σε άπταιστα «Γαλλικά» γηπέδου Καραϊσκάκη.

Η υπουργός Πολιτισμού της Ιταλίας κυρία Γκριμάτσα Μεντόνι παραιτήθηκε κατηγορούμενη για συμμετοχή της στη δολοφονία του Ιούλιου Καίσαρα.

Ο υπουργός μεταφορών της Ιαπωνίας Γιατοδρόμο Κιούπ κιόι καταργεί τις σιδηροδρομικές γραμμές από το οικονομικό κέντρο του Τόκιο το Επιτόκιο, «….γιατί εκεί κυκλοφορούν όλοι λογιστικά», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο υφυπουργός μεταφορών της Ιαπωνίας με Ανηφόρο Γιαλιμουζίνα, γεμάτος θυμό γιατί με τις τελευταίες περικοπές υπέρ του εργαζόμενου λαού καλούμενου τιμητικά δουλάρα κυκλοφορεί τη λίμο στο δήμο χωρίς ρεζέρβα και τασάκια.

Πράγματι, όλα άλλαξαν στο ΔΝΤ απ’ όταν το έβαλε στην Ευρωζώνη από το Καστελόριζο ο πρώην  πρωθυπουργός της Ελλάδας που κάνει τον Γιαπωνέζο Γιαπετάλι Τοκανόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: