26/7/21

Ο άπων σκηνοθέτης

Επιτέλους αύξηση του κατώτατου μισθού και μάλιστα γενναία αύξηση. Όχι 52 λεπτά του ευρού ημερησίως, ούτε 13 ευρουλάκια το μήνα, αλλά το αξιοπρεπές ποσό 156 ολόκληρα ευρά το χρόνο.

Τον Αύγουστο λεφτά δεν υπάρχουν, διακοπές δεν υπάρχουν, ανοσίες δεν υπάρχουν, τον Αύγουστο υπάρχουν μόνο ειδήσεις και ο κολιός, γιατί 'ναι παχιές οι μύγες.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν γίνονται Αύγουστο, δεν γίνονται στο Τόκιο, γίνονται στην Τηλεόραση. Ο Γιαπωνέζος σκηνοθέτης που φταίει για τα λάθη της ΕΡΤ (κ)λέγεται Δεσουπέζο Αθλη Τέσου.

Μετά από παρέμβαση Κυρ Μητσοτάκη, τη σκηνοθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων αναλαμβάνουν οι: Monosakari Thapezo, Yasouhiro Zoula, Ertoukouli Magazaki και Nasoufygei Tokafasi (Είχε πρωταγωνιστή σε ταινία του τον μακαρίτη τραγουδιστή μας και ηθοποιό Κώστα Καφάση) 

Αφού για την έξαρση της πανδημίας και όλα τ' άλλα όλα που επιβάρυναν τη χώρα μας φταίμε εμείς και η ατομική μας ευθύνη, τότε πρέπει να πληρώσουμε και πανδημικό κόστος. Γιατί δε μου φαίνεται παράλογο;

Ευτυχώς η κυβέρνηση φρόντισε και μείωσε το πανδημικό κόστος. Μείωσε ξανά τα κονδύλια για τη δημόσια – όχι την ιδιωτική- υγεία, μείωσε το υγειονομικό προσωπικό, μείωσε ακόμα και τον αριθμός των διδασκόντων στα σχολεία και τον προϋπολογισμό για τα ΑΕΙ. Κι ούτ' ένα φχαριστώ. 

Όταν άλλες χώρες βραβεύουν Έλληνα διασώστη και το ελληνικό κράτος δεν το κάνει αυτό, τότε έχουμε ξεφτίλα. Όταν όμως ήταν να το κάνει και τελευταία στιγμή, μετά από ανακοίνωση στο τουίτερ δεξιού βουλευτή, η Προεδρία της δημοκρατίας το ματαιώνει, τότε τι έχουμε;
(Πολιτειακά πρώτος που το ανακοινώνει οφείλει να είναι η Προεδρία της Δημοκρατίας) 

Τον όμορφο ύπνο μου γλυκαίνει ένα ερώτημα: "Τι ψηφίσατε, ρε πανέξυπνοι;"

Δεν υπάρχουν σχόλια: