28/7/21

Καύσων και μπούρμπερη

Μπότης πριν σπάσει, πρώτη ανάσταση Κερκύρας 
Ελέγχεται διακαώς το πόθεν έσχες της τελευταίας πυρκαγιάς. Χειρότερα αργότερα.

Το πόθεν έσχες Κυριάκου Γκραμπόφσκι ξεπέρασε κατά πολύ την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, η οποία το είδε και αναβλήθηκε. 

Για την πυρκαγιά στη Σταμάτα – Διόνυσο (ζεύγος) δεν φταίει ο Σκάι, αλλά τα φλεγόμενα ζώα που μεταδίδουν τη φωτιά, η οποία φέρει και δική της ατομική ευθύνη επειδή έπιασε στα μουλωχτά, χωρίς να το ανακοινώσει από πριν, σε νεκροταφείο, κατάλαβε ότι την αφήνουν ήσυχη και ξεχύθηκε καίγοντας ό,τι έβρισκε μπροστά της.  

Stamata + Dionysos = hot love

Συνελήφθη πριν από λίγο ψιλοκαμένη αρσενική-πονηρή αλεπού Σταμάτας Αττικής -ονοματεπώνυμο- ως ύποπτη για την επέκταση της πυρκαγιάς. Ύποπτα και 5 κουκουνάρια που έσκασαν προσγειώθηκαν μακριά από τα πεύκα τους. 

ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ δεν αμέλησαν, φρόντισαν ν' αφήσουν από το χειμώνα προσανάμματα στην περιοχή.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες αποκλείστηκαν Σάκκαρη και Τσιτσιπάς από το ατομικό στο τένις. Αν δεν συνεχίσουν στο διπλό μικτό, διακόπτεται η μετάδοση των αγώνων από την ΕΡΤ.

Μειώνονται τα ραντεβού για εμβόλια. Από το ένα και μοναδικό υπουργείο Υγείας και Δημόσιας Τάξης ελπίζουν σε τυχαίες συναντήσεις πολιτών με εμβόλια.

Εμπορογνώμονες θα καθορίζουν τα υγειονομικά κι εργασιακά κυβερνητικά μέτρα.

Σύμφωνα με τον Κυρ Μητσοτάκη που σπούδασε στο Εξωτερικό τα παιδιά δεν πρέπει να μπαίνουν στα δημόσια πανεπιστήμια, αλλά σε ΙΕΚ. 

Οικονομία κάνε. (Φα)Σούλι το (φα)Σούλι γεμίζει το (σα)Κούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: