22/6/21

Fuck News - Γαϊμώ τα νέα

Οι τηλεοπτικοί δημοσιογράφο είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι. 

Ο βιαστής της καθαρίστριας στα Πετράλωνα, ήταν φυλακισμένος για βιασμό, δεν πρόλαβε τον νόμο Παρασκευόπουλου που καταργήθηκε το ᾿19, έκατσε παραπάνω στη φυλακή, βγήκε επί ΝΔ το ᾿20 κι ελεύθερος συνέχισε τη δράση του. Τόμπολα. 

Ναι, αλλά ο βιαστής και δέρνει είναι Βούλγαρος και το θύμα του Αλβανή, ισοπαλία. Αν ο βιαστής ήταν Έλληνας, τότε αυτή θα είχε υποστεί το βιασμό και τον ξυλοδαρμό της με βαναυσότητα εκ μέρους της, όπως και η Καρολάιν που με το φέρσιμό της άφησε το παιδί της ορφανό με τον μπαμπά του στη φυλακή. 

Διαθέτουμε πανέξυπνη αστυνομία. Έδερναν τέσσερις μέρες έναν Γεωργιανό για να ομολογήσει ότι αυτός σκότωσε την Καρολάιν στα Γλυκά νερά. Τους πρόλαβε όμως ο σύζυγός της και ομολόγησε εκείνος. Μπέρδε-γουέι.

Χωρίς ένταλμα μπήκαν στο σπίτι του Ινδαρέ και τους πλάκωσαν οικογενειακώς, όχι όμως γι’ αντεκδίκηση, απόδειξη, οι άνθρωποι δεν είχαν κάνει τίποτα κακό, απλώς δίπλα τους ήταν μία κατάληψη. Τα καλά παιδιά όμως, οι αστυνομικοί δεν  όρμησαν να λάβουν τον περικυκλωμένο βιαστή, γιατί ακριβώς ήταν βιαστής, άρα πιθανότατα άνθρωπος του συστήματος που προστατεύουν. 

Μετά τα Πετράλωνα έχουμε και βιασμό στο Κολωνάκι, αλλά δε βαριέσαι!...

Ναι, αλλά ο Έλληνας δεν τη σκότωσε βάναυσα, αλλά με ευαισθησία. (Ιωάννα μια Μάνδρου αρχίδια) 

Ο πιλότος δολοφονούσε ευαίσθητα.

Τρομακτικός κίνδυνος. Ο άλλος έκανε εμβόλιο Φάιζερ και μετά από 20 λεπτά πέθανε. Τον πάτησε φορτηγό. Αν δεν έκανε το εμβόλιο, δεν θα πήγαινε εκεί που το έκανε, δεν θα τον πατούσε αυτό το φορτηγό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: