6/6/21

Αρμαγεδδών, Πυρομαδδών

Χρυσοχοΐδης μου χρειαζόταν για να μάθω ότι “μαφία” είναι ιταλική λέξη και κρατική πρακτική. 

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είναι για τηλεοπτικά ρεπορτάζ και θριαμβευτικές τηλεοπτικές παρουσίες, μια κόζα μόστρα. 

Οι μαφιόζικες δολοφονίας μετέφεραν τη νύχτα στη μέρα μεσημέρι και τους πυροβολισμούς από τα αστυνομικά σίριαλ και ταινίες στην καθημερινότητα. 

Πυροβολισμοί παντού και κάθε ώρα. Το μεσημέρι βρίσκουν το στόχο τους, γιατί οι μαφιόζοι ξέρουν σημάδι. Άλλοι πυροβολισμοί είναι σε πολυκατοικίες, από πολυκατοικίες, άλλοι πυροβολισμοί είναι από συνήθεια. Πυροβολισμοί παντού και πάντα, αλλά η  πολιτική Χρυσοχοΐδη είναι στο απυροβόλητο. Βαράτε βιολιτζήδες, αλλά μην πυροβολείτε τον πιανίστα. Όσο πιο πολλοί πυροβολισμοί τόσο μειώνεται η εγκληματικότητα είπε η ΠΑΣΟΚάρα Χρυσοχοΐδης. Ο ελληνικός λαός δεν διακατέχεται από εγκληματοφοβία, κ. Χρυσοχοΐδη, αντιθέτως εμπιστεύεται σε εγκληματίες την ψήφο του.

Το κράτος στην οικονομία πρέπει να λειτουργεί σαν ανώνυμη εταιρεία. Στη δημόσια τάξη και ασφάλεια πρέπει να λειτουργεί σαν μαφία. 

Μείωση της εγκληματικότητας θα σημειωθεί με ατομική ευθύνη, δηλαδή ελεύθερη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία πολιτών. Τότε για πιθανή αύξηση των εγκλημάτων θα φταίμε όλοι εμείς οι ένοπλοι φρουροί της νομιμότητας. Όλοι μας αυτοδικαίως είμαστε φρουροί και της δικαιοσύνης, μέσω της αυτοδικίας. Η αστυνομία είναι για τις διαδηλώσεις, τα πρόστιμα και τα πανεπιστήμια. Για τους εγκληματίες υπεύθυνοι όλοι εμείς οι άλλοι.

-Πολύ μαφιόζικο αυτό που είπες.
-Παρακαλώ;
-Πολύ εύστοχοι αυτό που είπες.
-Ευχαριστώ.

Χρυσοχοΐδης, ο στυγερός, ο ειδεχθής, ο αποτρόπαιος, ο οργανωμένος, ο ανεξιχνίαστος υπουργός. Ο μέλλων πρώην υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: