2/6/21

Μαφιόζο γκρόσο

Μη φάμε καμιά αδέσποτη ψήφο
Για σήμερα δεν παρουσιάστηκε ακόμα μαφιόζικη δολοφονία σε πλατεία, δρόμο ή καφετέρια. Είχαμε μόνο τα χθες ξημερώματα πυροβολισμούς στον Άλιμο.

Το υπουργείο προστασίας του Μαφιόζου σε ετοιμότητα. Αμέσως μόλις παρουσιάστηκε έξαρση μαφιόζικων δολοφονιών ανθρώπων της νύχτας μέρα μεσημέρι, ο Χρυσοχοΐδης εξήγγειλε την πρόσληψη χιλιάδων ειδικών φρουρών για την Αστυνομία των πανεπιστημίων.

Μη φοβάστε τις δολοφονίες μαφιόζων, σε καφετέριες και πεζοδρόμια μέρα μεσημέρι-απόγευμα. Δεν κινδυνεύετε, αυτοί ξέρουν από σημάδι. Αρκεί φυσικά να μην τους εμποδίζετε. Ένα τέτοιο γεγονός βοηθά και την διαπαιδαγώγηση του παιδιού σας, τη διαμόρφωση του χαρακτήρα του.

«Πήγαμε με τον μπαμπά και τη μαμά να πιω πορτοκαλάδα στην καφετέρια της πλατείας. Πέρασε ένα φορτηγό που πουλούσε καρπούζια από μεγάφωνο, μία γνωστή της μαμάς, ένας κύριος που σκότωσε έναν άλλο δίπλα μας με πιστόλι, πέρασε κι ένας Ολυμπιακός με παπάκι». 

Στο οργανωμένο έγκλημα η αγία οικογένεια Μητσοτάκη τηρεί την προεκλογική της υπόσχεση. Έχει τη Μαφία μη νόμος και μη στάξει.

Αν η Αστυνομία ήταν ομάδα και ο Χρυσοχοΐδης ο προπονητής της, πού θα βρίσκονταν σήμερα;

Αυτή η Αστυνομία δεν κατάφερε τελευταία να εξιχνιάσει καμία δολοφονία, ούτε καν χαρακτήρα.

Εντάξει, σίγουρα το οργανωμένο έγκλημα, οι μαφίες και οι νονοί θα χτυπηθούν με την αστυνομία στα πανεπιστήμια, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω, αφού είμαστε υπέρ του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας και τα πανεπιστήμια τα έχουμε να λειτουργούν με ιδιωτικό οικονομικό δίκαιο, γιατί να τους δίνουμε -και μάλιστα τσάμπα- κρατικούς υπαλλήλους; Τι κρατισμός είναι αυτός; Το κομμουνιστής είναι αυτός ο Μητσοτάκης με Χρυσοχουντίδη και Κεραμιδαρέως;

Σύμφωνα με τον Γιάννη Λοβέρδο, ο Αγαμέμνων που έσφαξε την κόρη του Ιφιγένεια δεν σημαίνει ότι ήταν κακός πατέρας. Ούτε φυσικά η Κλυταιμνήστρα που τον σκότωσε ήταν κακή μητέρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: