3/6/21

Βόαξ βόακος

«Ο Σαμαράς σε ίδρυμα; Καιρός ήτανε», είπε η κυρία από το διπλανό μπαλκόνι.

Η Κρήτη είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ όσο φαίνεται στον χάρτη. Ο Κυρ Μητσοτάκης δήλωσε ότι ο δρόμος που φτιάνεται εκεί θα είναι ο μεγαλύτερος στην Ευρώπη. Σε μήκος ή σε πλάτος. ΒΟΑΚ. Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης. Δεν είναι βόακ δεν είναι κροταλίακ, είναι τα διόδια ο Διαμαντής. (Ο εργολάβος) 

Στην Αστυπάλαια ο νομάρχης Ελλάδος να παραλάβει πέντε ηλεκτρικά οχήματα που χαρίζει η Φολκσβάγκεν και πέντε φορτιστές, τους τρεις τους αγόρασε υποχρεωτικά ο Δήμος του νησιού.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο επίσημος υποψήφιος της ΝΔ για την προεδρία του ΚΙΝΑΛΛ είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί, Ανδρέα – προχώρα – σε θέλει και η Ντόρα.

Μεγάλη τιμή για την ελληνική γλώσσα που βγάζουμε. Οι παραλλαγές του κορονοϊού παίρνουν πια ονόματα από τα ελληνικά γράμματα, όπως τα πρόσφατα μοντέλα της Λάντσια.

Σε λίγο οι επιστήμονες θα δίνουν στους νέους ιούς εκτός από τα επιστημονικά και συνθηματικά ονόματα, όπως «Τζένγκις Χαν», «Ταμερλάνος», «Μέγας Αλέξανδρος», «Ναπολέων Βοναπάρτης», «Βάνα Μπάρμπα», «Νεοφιλελευθερισμός», «Οικογένεια Μητσοτάκη». Ναι, όπως στους τυφώνες

Έχουμε εμβολιασμό στελεχών της ΝΔ 80% έστω με την πρώτη δόση και 42% και μες τις δύο δόσεις, σύνολο 122%.

Ό,τι και να πάθει ο άνθρωπος δεν δείχνει να μαθαίνει. Θα συνεχίσουμε την καταστροφή της φύσης, έτσι θα μας επισκέπτονται συνεχώς νέοι ιοί και θα είναι όλο και πιο επεκτατικές οι πανδημίες τους. Η Νικολάου έκανε δεκτό αίτημα του Μ. Φουρθιώτη, ο οποίος, με απ’ ευθείας ανάθεση, φυσικά, θα βλέπει συνδρομητική τηλεόραση. Και θ’ απολαμβάνει ειδική διατροφή στο κελί του. Συγγενικό του πρόσωπο θα του φέρνει, με απ’ ευθείας ανάθεση πάλι, συγκεκριμένα τρόφιμα, τα οποία θα μπορεί ο γνωστός κρατούμενος να συντηρεί σε ψυγειάκι στον θάλαμό του και να τα ζεσταίνει στον κοινόχρηστο φούρνο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: