8/5/21

Οκτακαιδίωρο

Μην πω ότι δεν καταργούμε το 8ωρο, απλώς του προσθέτουμε ένα απλήρωτο δίωρο. Δηλαδή θα δουλεύεις και δε θα πληρώνεις.

Καλέ μου εργαζόμενε, που σ’ αγαπάω, από δω και μπρος θα έρχεσαι στη δουλειά όχι πρωί. Θα κοιμάσαι με την άνεσή σου καθ α έρχεσαι όταν θα σχολάνε οι άλλοι και θα δουλεύεις μόνο υπερωρίες, έτσι θα σε πληρώνω παραπάνω από το κανονικό που δεν θα σου δίνω, αφού θα λείπεις από τη βάρδια σου. Και μάλιστα θα σου τα δίνω σε ρεπό. Έτσι σε ένα χρόνο θα έχεις ενάμισι χρόνο ρεπό και δε θα σου χρωστάω μία. 

Είμαι δεξιός, δηλαδή αισθάνομαι πλούσιος. Σιχαίνομαι τα επιδόματα, γιατί αυξάνουν την κατανάλωση, δηλαδή βοηθούν τους μικρομεσαίους σε βάρος των πολυεθνικών. 

Η Δεξιά στη χώρα μας συκοφαντείται ότι είναι κατά του κράτους. Λάθος. Η Δεξιά μας θέλει και παραθέλει το κράτος για να βοηθά αυτούς που δεν έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη, αλλά τους έχει ανάγκη αυτή.

Ελληνική επιχειρηματικότητα σημαίνει για τη δεξιά παχυλά επιδόματα και αφορολόγητο. Στη χειρότερη περίπτωση συμμετοχή και του κράτους σε μια επιχείρηση, αλλά μόνο για να χρεώνεται τις ζημιές. Έτσι η χώρα πηγαίνει μπροστά. Στο γκρεμό.

Όλα μελετημένα και ποτέ δεν πέφτουμε έξω. Σπουδαίοι κονομολόγοι εξηγούν πώς μπορεί να τα κονομήσει ένας υπηρέτης πολυεθνικών. 

Η πανδημία είναι μια πολυτελής δεξ-ίωση. Προσοχή στην έξοδο από την πανδημία, να πάρουμε μια ζακέτα μην κρυώσουμε κι έχουμε ίωση μισθών και συντάξεων.

Το υπουργείο Υγείας καλείται ν’ απαντήσει άμεσα σ’ επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο αρμόδιος υπουργός κ. Κικίλιας στο ΑΤΜ της Βουλής.  

Ποιος νομίζεις πως είσαι, ρε ψωραλέοντα, που μου κουνιέσαι να κλέψεις την εφορία;  Όπως καταλάβατε, είμαστε έτοιμοι να κυνηγήσουμε αμείλικτα τη φοροδιαφυγή των φτωχών, την ψωροδιαφυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: