18/4/21

Α-πα-πα-πα-Πάσχα στο χωριό

Δε γκολλάει στα ΜΜΜ (Μη Μπαίνεις Μέσα)
Κάποτε μετράγαμε μνημόνια, πρώτο, δεύτερο τρίτο, τώρα μετράμε κύματα πανδημίας. Βρισκόμαστε στο τρίτο και πάμε για το τέταρτο κύμα-μνημόνιο μαζί.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΝΑΣΑ / Τα τσιγάρα τα ποτά και τα λοκντάνια / έχουν φτάσει τα λουκέτα στα ουράνια,

Στο προεκλογικό πρόγραμμα της ΝΔ βρήκαμε: «Υγεία δίχως χρήματα, μοιάζει μισή αρρώστια».

Πάντα θεωρούσαμε τη ΝΔ χρήσιμο κόμμα όταν νδεν ασχολείται με την πολιτική.

Μόλις καταργήθηκε το πανεπιστημιακό καταργήθηκε και η εγκληματικότητα στα ΑΕΙ και στα Εξάρχεια , αφού, ως γνωστόν, ίσχυε κι εκεί το πανεπιστημιακό άσυλο. Εγκληματικότητα έχουμε πια μόνο στην πλατεία Βαρνάβα Παγκρατίου. Καιρός να καταργηθεί κι εκεί το πανεπιστημιακό άσυλο, για να μην ξοδεύουμε κάθε βράδυ τόσους αστυνομικούς να φυλάνε τα παγκάκια. Να τους στείλουμε στον Φουρθιώτη.

Μια και τ’ αναφέραμε, ποιοι ακριβώς ψάχνουν τον (μη) καταζητούμενο χρυσαβγα Χρήστο Παππά;

ΠΑΜΕ ΑΛΛΟΥ / Νέα σύγχρονη λύση προτείνει η ΝΔ για την προστασία της πρώτης κατοικίας: από την Κυριακή των Βαΐων μέχρι και τις 26 Οκτωβρίου, του Άι Δημήτρη ανήμερα, μικρό καλοκαιράκι, παραδίδεις το σπίτι σου σε γερμανικό τουριστικό γραφείο.

Λίγη ποίησις τώρα. Πέτρινα τα στεγαστικά δάνεια φτωχών. Γι' αυτό αντέχουν στα χτυπήματα όσων βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο που κάποτε τα πήραν.

Ο Άδωνις Μητσοτάκης βγήκε Μακεδονομαχωμένος μέχρι το λαιμό στη συμφωνία των Πρεσπών που ΔΕΝΔΙΑφέρει από το τρίξιμο της καρέκλας του Μητσοτάκη.

«Ο Κυριάκος πρέπει να βγει πρωθυπουργός επειδή  γνωρίζει καλά αγγλικά», είπε κάποτε η Φωτεινή Πιπιλή (λαμπάκι στο πουλί του Μπρους Λι). Συμφωνούμε. Ο Τσίπρας μιλάει κουτσά-στραβά τ’ αγγλικά του καμακιού. Ο Κυρ. Μητσοτάκης όμως τα μιλάει άπ(τ)αιστα. Έτσι μπορεί να διαχειρίζεται καλά τα ελληνικά κεφάλαια με τ’ αγγλικά της οφσόρ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: