16/4/21

Χεστίαση

Δεν ξέρουμε κάθε πότε και για πόσες ώρες και μέρες θα δουλεύουμε και θα πληρωνόμαστε. Μας βλέπω σε λίγο μετανάστα ο Κύριος.

Δουλεύω σαν σκύλος και πληρώνομαι σαν σκύλα. Μια δουλεύω δύο δε δουλεύω. Δεν ξέρω αν κάθομαι ή δουλεύω στο σπίτι. βαρέθηκα. Θα γίνω εργοδότης. 

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ (ΣΕΒαστό σωματείο)


MEDIA SYSTEM: Εν μέσω κοινωνικής πανδημίας κι εκατόν τεσσάρων νεκρών από covid-19, με εντολή Μητσοτάκη, ο πρωθυπουργός αρπάχτηκε από την εξυπακουόμενη απάντηση Δένδια στον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας κατά τη διάρκεια της κοινής τους συνέντευξης. "Τούρκοι / Τούρκοι σας πνίξαμε στους βούρκοι". (Συντακτικό ταιριαστό στο κλίμα)

Sylva Akrita / ΜΑΝΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΜΕ...ΣΚΟΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΗ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ. ΤΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!

ΟΙ ΜΑΝΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΕΔΩ. Από εταιρεία επίπλων στις Σέρρες θα προμηθευτεί γάντια η εταιρεία «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.», φορέας που εποπτεύεται από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών του Κώστα Αχ.Καραμανλή, έναντι 240.000 ευρώ. Η εταιρεία εντελώς τυχαία λίγες μέρες πριν την ανάθεση τροποποίησε το καταστατικό για να μπορεί να πουλάει και γάντια εκτός από έπιπλα. Βουλωμένο γράμμα διαβάζουν.

Τι πράμα; Ο Ερντογάν χάνει την πρώτη θέση δημοφιλίας; Το ρίχνει στις προκλήσεις απέναντι στην Ελλάδα. Η άμυνά μας απέναντι στον Ερντογάν είναι ΚΑΤΙΝΑτσιο. Όταν ήρθε το ωκεανογραφικό στα χορικά μας ύδατα είπαμε το πήρε ο αέρας και μας το έφερε. Στον Έβρο μιλάμε για ένα οικοπεδάκι. Άχρηστος Φαταούλας από Facebook: 16 στρέμματα ελληνικής γης κατέλαβαν οι Τούρκοι στον Έβρο. Αυστηρή προειδοποίηση Δένδια Εξωτερικών: «Μέχρι τέλος Μαΐου να τα δηλώσετε οπωσδήποτε στο κτηματολόγιο».

Πώς; Η πανδημία στην Ελλάδα γίνεται κοινωνική παντού και πουθενά; Τα ρίχνουμε στον Τσαβούσογλου.

Ας περάσουμε στα διεθνή. Αν μπορεί ο Ελληνοαμερικάνος να ψηφίζει από το σπίτι του, γιατί να μη μπορώ κι εγώ;

Η επιστολική ψήφος παίρνει τα πάνω της. Να γιατί δεν πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν τα ΕΛληνικά ΤΑχυδρομεία.

ΓΚΡΙΚ σκART / Αν μπορεί ο ξένος να κάνει τουρισμό εμβολιασμένος, γιατί να μη μπορώ κι εγώ;

Καταδικάζουμε τον κορονοτουρισμό απ' όπου κι αν προέρχεται.

Η Ντόρα ακόμα δεν πήγε στα Χανιά και χέστηκε η φοράδα Πελώνη.

Αριστεία, Αριστοτελία και παύλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: