15/4/21

Εμβάλιουμ


Πράγματι, υπάρχουν κίνδυνοι από το εμβόλιο. Είναι σαν τον πλούτο, που αν τον αποκτήσεις κινδυνεύεις από δυστυχία. Αν δεν τον αποκτήσεις όμως κινδυνεύεις περισσότερο.

Νέα μέτρα στην αγορά υγείας: οι μπατονέτες θα πωλούνται με το μέτρο από τα χρωματοπωλεία και τα καταστήματα ειδών κήπου.

Κυβερνητικό στέλεχος πολλαπλών θέσεων ετών 32 νοσηλεύεται στην εΝΔατική για υπερβολική δόση εμβολίων.
   
Άμα έχεις τέτοιους φίλους...
Κάποιος κατήγγειλε στον ισόβιο πρόεδρο δεσμό της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας των Αρσακείων Μπαμπινιώτη ότι ο συνεργάτης της Εταιρείας με το όνομα Λιγνάδης -γνωστός ηθοποιός-σκηνοθέτης- παρασύρει κοριτσάκια μαθήτριες σπίτι του. Ο Μπαμπινιώτης έδρασε πάραυτα κι έστειλε την καταγγελία όχι στον κάλαθο των αχρήστων, αλλά στον ίδιο τον Λιγνάδη γνωρίζοντας ότι ο γνωστός δεν παρασύρει μόνο κοριτσάκια, αλλά και αγοράκια των Αρσακείων, έτσι αφήνει κάποια ελεύθερα για να τα παρασύρει γνωστή πρώην καθηγήτρια και κόρη του, η οποία απελύθη αργότερα γι' αυτό το λόγο για να επαναπροσληφθεί σε διαφορετική θέση, πιο ανέμελη. Το επόμενο ρεπορτάζ Αγοράς-Παιδείας θα είναι για το πόσα παιδιά εγκαταλείπουν τα Αρσάκεια ή πόσοι γονείς δεν σκέφτονται καν να στείλουν τα παιδιά τους σ' αυτό το ίδρυμα.

Τέρμα τα ψέματα. Το 8ωρο είναι ξεπερασμένο. Τι να τις κάνεις τις 16 ώρες μακριά από τον εργασιακό σου χώρο, όταν δεν έχεις λεφτά να πας κάπου να διασκεδάσεις, άσε που με όσα τραβάς δε σου κολλάει ύπνος.

Οι υπερωρίες δεν πληρώνονται γιατί είναι προσφορά, υπεράνω χρημάτων.

Ο Χατζηδάκης Γκρούεζας Εργασίας -παιδί του κόμματος εργασιακά- έσκισε. Το 8ωρο μας εμπόδιζε να μαζέψουμε τις ελιές. Αυτό όμως δεν είναι τίποτα. Πάμε για εβδομάδα τεσσάρων ημερών ή και τριών σε περίπτωση που η οικογένειά σου έχει πολλές ρίζες ελιές. (και κορμούς και κλαδιά και φύλλα, όπως διευκρίνισε ο γνωστός υπουργός)

Ανησυχώ. Σήμερα δεν ακούω τίποτα για Φουρθιώτη. Ποιος ξέρει τι ετοιμάζει!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: