15/4/21

ΝΔύναμη υπεΦΤΗΝΟΤΗΤΑΣ

Μεταχειρισμένο καινουργές, πολυτελές και ατρακάριστο λεωφορείο ενοικίασε -από την ΑΑΑΑΑΤΟΝ- το υπουργείο "Κ. Καραμανλής" και το δρομολόγησε στη γραμμή της Άνω Ηλιούπολης. Διαθέτει και τέσσερα ανοιγοκλειόμενα παράθυρα.

Επιστροφή της πολιτικής στον άνθρωπο. Μήνυμα αισιοδοξίας από εκεί που το περιμένεις. Ο κορονοϊός στράφηκε στον άνθρωπο και βρήκε την υγειά του.

Δεύτερη αισιοδοξία, τα εμβόλια έρχονται με τη χελώνα της γραμμής.

Κακώς χλευάζουν τα σελφ τεστ(ς). Εντάξει, αρπαχτή κολλητών του Μητσοτάκη είναι, αλλά κάνει καλό στην κοινωνία. Σε όσους δεν είναι φορείς του κορονοϊού το σελφ τεστ βγαίνει αρνητικό με 100% επιτυχία.

Για να μην επιβαρύνεται ο κρατικός προϋπολογισμός σε λίγο και το sell test, το οποίο θ' αγοράζεις από τα περίπτερα, για την σωτηρία της αγοράς. Τα καθιερωθεί και top 10  ή και test 10, μεταξύ των εταιρειών που το διαθέτουν. Κάθε εβδομάδα θ' αναδεικνύεται το best seller test..

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ο πρώτος στον κόσμο που εκτύπωσε αποτελέσματα αναζήτησης και μάλιστα στα αγγλικά, αλλά με βάση τα αρχαία ελληνικά ήταν ο Googlεμβέργιος. (Πού τα βρίσκω ο άτιμος!) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: