13/4/21

Τρίτη και μην το πεις

Ποιος δεν κυβερνά αυτό(ν) τον τόπο;
Ποιος ο λόγος να ψηφίσει ο Γκας Πορτοκάλος για να βγει κάποιος Νεοδημοκράτης βουλευτής σε οποιαδήποτε εκλογική περιφέρεια της Ελλάδας, αν δεν είναι από το Σικάγο, όπου -εκεί και πουθενά αλλού -μιλάνε καλά τα παλιά, γνήσια ελληνικά; Ο υπουργός Εσωτερικών Μακ Βορίδης ζήτησε διαδικτυακή συνάντηση με τον Γκας Πορτοκάλος γάμα τα αλά Ελληνικά. 

Ο Χαρδαλιάς και πάσης Ελλάδος, αποκάλυψε ότι θα μεταφέρονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που δεν χρήζουν νοσηλείας σε νοσοκομείο. "Σε χώρους και δομές που έχουν ήδη εξασφαλιστεί για αυτό το σκοπό από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ειδικά σε περιπτώσεις που η κατ’ οίκον απομόνωση δεν κρίνεται εφικτή και εγκυμονεί κινδύνους για άλλα μέλη της οικογένειας".

Φυσικά και με το άνοιγμα του τουρισμού δεν θα κυκλοφορούμε εμείς, μη μας κολλήσουν οι βρωμοτουρίστες που ήδη κυκλοφορούν ελεύθερα παντού. Εννοείται ότι θ' ανοίξει ο τουρισμός, αλλά όχι η εστίαση και να ψοφήσουν οι γιεγιέδες από τη μπείνα.


Πολύ σωστά αγοράσαμε σαπάκια μεταχειρισμένα λεωφορεία της Βουδαπέστης, γιατί αν παίρναμε τεφαρίκια θα κυκλοφορούσαν, θα μάζευαν κόσμο σαρδέλες και θα μετέδιδαν τον ιό. 

Λόγια τοις φλώροις
Αφραγκίες και λοκντάνια / θα μας κάνουνε χαϊβάνια.
Εύχομαι το τρίτο κύμα να είναι ηπιότερο από το τέταρτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: