17/4/21

WEB Πάσχα στο χωριό

ΜΕ ΠΕΛΩΝΗ ΚΑΙ ΚΛΩΣΤΗ

Ο Χατζηδάκης είναι ο σωστός άνθρωπος στη σωστή θέση. Υπουργός Εργασίας με μακρά εργασιακή εμπειρία. Είχε στη ζωή του, από φοιτητής, σκληρούς εργοδότες: ΝΔ, (Ευρω)κοινοβούλιο, υπουργεία.

Ο αλαλίστατος υπουργός Κατάψυξης κι Ερπενδύσεων Γεωργιάδης τα κατάφερε με την επιτροπή λοιμωξιολόγων, επιδημιολόγων. Τα κέντρα αισθητικής επιτέλους θα λειτουργούν. Σε πρώτη φάση διαδικτυακά. 

ΑΙΤΗΜΟΛΟΓΙΑ Αίγυπτος βγαίνει από υπτίως του Αιγαίου. Αντιληπτός - υπτίως της αντηλιάς. Τα Γαβγάμηλα που κατέκτησε ο Μέγας Αλέξανδρος ήσαν περιοχή της Μικράς Ασίας όπου οι Πέρσες είχαν επιβάλει στα σκυλάδικα να σερβίρουν για μεζέ με το ουίσκι μόνο μήλα, κάτι που κατήργησε ο στρατηλάτης και το έστειλε για αθέμιτο ανταγωνισμό στην εισαγγελία Αχ-Λαδόκαμπου. Αν φτιαχτεί το εθνικό ετυμολόγιο θα στερηθούμε από τις διασκεδαστικές ετυμολογήσεις Αδ-Όνειδος. Οι ακροδεξιοί πάσης Ελλάθος Λεπαινούνται όταν έχουν απολυτήριο Δημοτικού. Η ΓΣΕΕ πάντα στην πρώτη γραμμή των αγώνων της εργατιάς, έστειλε τελεσίγραφο στον ΣΕΒ, εμμέσως με δήλωση που οφείλει να κάνει κάθε εργαζόμενος-εργαζόμενη: "Απαιτώ από την εργοδοσία να με αφήσει να ικανοποιήσω την απαίτησή της και να μου επιτρέψει να δουλέψω 10ωρο με τις υπερωρίες πληρωμένες σε ρεπό"
Ανοίγουν οι σχολές οδηγών. Οι εξετάσεις για δίπλωμα θα γίνονται με Play Station. Ακρόπολη και Μενδώνη συνομιλούν στα ιταλικά. Θυμίζουμε, andiamo, που ακούγεται "αντί άμμο", σημαίνει "ορίστε".
ΜΕΝΔΩΝΗ: Akropoliiiiiiis. ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Andiamo. ΜΕΝΔΩΝΗ: Cimento. Ha-ha-ha!... Και στο ποτό ήρθε το μπετό και η Cimendoni άκουγε Μετόβεν

Δεν υπάρχουν σχόλια: