24/4/21

Ούτε Πάσχα στο γκόρφο σου

Κάτω το Πάσχα, ζήτω το 15Αύγουστο

Πάσο και στο φετινό Πάσχα. Ναι, χάσαμε και το φετινό Πάσχα κι ελπίζουμε στο 15Αύγουστο, για το οποίο μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι θα εορτασθεί εις τας εξοχάς με λευκή κάλτσα και σάνδαλο, ναι, από Γερμανούς τουρίστας.

Πολύ σωστά ο Μητσοτάκης, πρωθυπουργός και όχι υπουργός Υγείας, πήγε κι εγκαινίασε κλίνες ΜΕΘ που δεν έχουν προσωπικό, γιατί αν δεν πήγαινε δεν θα τις έπαιρνε χαμπάρι κανείς.

Εντάξει, η κυβέρνηση Μητσοτάκη ούτε στημένο διαγωνισμό για τα σελφ-τεστ δε νοιώθει να κάνει. Ούτε η αντιπολίτευση όμως μπορεί να το κάνει αυτό. Για άλλους λόγους, ηθικούς, αλλά δε μπορεί, όλοι ίδιοι είμαστε, η Μακεδονία είναι.

ΠΟύ ΑΛΛΟύ; / Πέθαναν σε ένα χρόνο πάνω 70 ηλικιωμένοι σε ένα γηροκομείο στα Χανιά. Τυχαίο. Όλοι με ανακοπή καρδιάς, τυχαίο. Το γηροκομείο λέγεται "Νταχάουον ίδρυμα". Κι αυτό τυχαίο. Η οικογένεια Μητσοτάκη είναι από τα Χανιά. Τυχαίο;

Με αφορμή τις απειλές κατά της ζωής του Βαξεβάνη, ο Σύνδεσμος Αληταράδων Αθηνών Προαστίων και Νήσων καταγγέλλει τον Φουρθιώτη, τον οποίο, όπως τονίζει, δεν δέχτηκε ποτέ για μέλος.

ΠαιΝΔιά, ίσως χρειάζεται μια τροπολογία για το ακαταδίωκτο της (Τσι)Μενδώνη.

Η πτώχευση είναι ευλογία.


ΤΟΥΒΛΕΨΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια: