24/4/21

Mitso talk is...

Όπως φαίνεται, αυτή η κυβέρνηση δεν μαθαίνει ούτε από τα λάθη της αντιπολίτευσης.

Τα πηγαίνουμε καλά στην πανδημία; Έχουμε περίπου 10.000 νεκρούς. Αν τα πήγαινε τόσο καλά, όσο εμείς και η Ινδία, σύμφωνα με τον πληθυσμό της, θα είχε 1.400.000 νεκρούς. Έχει όμως μόνο κοντά στις 270.000 νεκρούς. Άρα τα πηγαίνουμε 500% χειρότερα από την Ινδία. 

ΓΛΩΣΣΑ/ Πώς λέγονται όσοι έχουν το ακαταδίωκτο; Ψεκασμένοι; Οι αψέκαστοι καταντούν μάρτυρες κατά των πολιτικών τους προϊσταμένων που πέφτουν θύματα του σκουληκιού που κάποιοι λένε Δικαιοσύνη. Για τους ψεκασμένους λέμε και το «Ίσα, μωρή ψέκα».

«Έχει προκύψει ένα θέμα με τις μετακινήσεις των τουριστών. Θα έχουμε ουσιαστικά πολίτες δύο ταχυτήτων, τους τουρίστες που θα κινούνται ελεύθερα και τους δικούς μας πολίτες, τους εμβολιασμένους, που δε θα μπορούν να κινηθούν», σημείωσε απευθυνόμενη στην υφυπουργό Μετανάστευσης η δημοσιογράφος, με την Σ. Βούλτεψη να απαντά:

«Ο τουρίστας δεν είναι απλός τουρίστας. Ο τουρίστας είναι αυτός που φέρνει χρήματα στην χώρα. Άρα πάντοτε θα κάνουμε κάποια θυσία. Δεν το κάνει για τον εαυτό του. Το κάνει γιατί ο τουρίστας που θα’ ρθει, θα ξοδέψει χρήματα». Από ΕΔΩ

Κάποιος να πει στην κυρία Τούβλεψη, συγνώμη, Βούλτεψη, ότι οι ξένοι τουρίστες είναι πια με το βραχιολάκι και δεν ψωνίζουν ούτε τυρόπιτα έξω από το ξενοδοχείο. Οι μαγαζάτορες στα τουριστικά μέρη περιμένουν πώς και πώς χρήματα από τους Έλληνες τουρίστες στους οποίους απαγορεύονται οι μετακινήσεις. 

Η Αστυνομία μπαίνει στο παιχνίδι της αγοράς. Ευνοεί τους μαγαζάτορες κάποιων πλατειών και κόβει πελάτες από μαγαζάτορες άλλων πλατειών. Ως γνωστόν, στο κολωνάκι δεν κολλάει, στη Βαρνάβα κολυμπάει. ΝΕΑ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ

Για να είμαστε δίκαιοι όμως, η Αστυνομία του Χρυσοχοΐδη προλαμβάνει και τρέχει να εξιχνιάσει τη δολοφονία Βαξεβάνη πριν ακόμα γίνει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: