1/12/20

100 νεκροί, ένα ποδήλατο

H -πολύ- Moderna  ανακοίνωσε αποτελεσματικότητα του εμβολίου της 110%. Δηλαδή αν εμβολιαστούν 100 άτομα θ' αποκτήσουν ανοσία 110.


Αφού οι αρμόδιοι είναι αθώοι, επειδή όλα εξαρτώνται από την ατομική μας ευθύνη, είμαστε άτομα ευθύνης. Οι αρμόδιοι είναι άτομα να φτύνεις. (Το κάνεις ευγενικά μόνο αν κρατούν ομπρέλα)

Καλό μήνα, καλό νέο λοκντάουν και καλό Πάσχα αν δε σας δω μέχρι τότε. Ξεκινάμε με τα ευχάριστα:

Κι άλλο ευχάριστο. Πήρε εξιτήριο ο Ιερώνυμος από τον Ευαγγελισμό, έτσι απελευθερώθηκαν 12 κλίνες ΜΕΘ.

Οι κομμουνισταί του Μητσοτάκη έβαλαν σε διατίμηση αέρα-πατέρα τα τεστ. Εννοείται ότι τα ποσά που σκέφτηκαν, 10 € για τα γρήγορα, 40 € για τα μοριακά, χρεοκοπούν τους μικρομεσαίους γιατρούς με εργαστήριο, όπως παλιά οι μικροβιολόγοι της γειτονιάς, πλουτίζουν όμως τα διαγνωστικά εργαστήρια μεγάλων επιχειρηματιών, επειδή πολύ απλά το κόστος τους διαμοιράζεται σε μεγαλύτερο πλήθος και για κάθε τεστ είναι μικρότερο. Ένα μυστήριο όμως, στην μικρότερη Κύπρο με υψηλότερο μισθολογικό επίπεδο, το μοριακό τεστ φτάνει στα 30 ευρά)

Μέσα σ' αυτή την τρέλα της αγοράς υγείας ο πρωθυπουργός happy traveler Μητσοτάκης σήμερα θα καταπολεμήσει την πανδημία με πατίνι στην Παλαιά Πεντέλη. Για σέλφι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

ΑΠΟΡΩ / Η επέκταση του λοκντάουν είναι επιτυχία ή αποτυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη; Το επεκτείνει επειδή πηγαίνει καλά ή επειδή δεν αποδίδει;

Τι να τα κάνετε τα παιδιά σας όλη μέρα σπίτι; Καπιταλισμό έχουμε, ελεύθερη οικονομία, στείλε τα στα φανάρι να καθαρίζουν τζάμια αυτοκινήτων και να πουλάνε χαρτομάντιλα, αντισηπτικά, μάσκες, φωτογραφίες του Μητσοτάκη με το ποδήλατο, τη Μαρέβα γαλότσα και το τσουρέκι.

Παράταση δύο μηνών ζήτησε το 2020. "Σφύρα τη λήξη, ρε" φωνάζει στον καιρό το 2021.

Η υπουργός Παπαπαιδείας κ. Κεραμιδαρέως σκέφτεται να χάσουν την τάξη οριζόντια όλοι οι μαθητές των σχολείων που δεν έχουν εναλλακτική πλατφόρμα και χάνουν μαθήματα. Τα ιδιωτικά σχολεία δέχονται εγγραφές για τη φετινή μόνο χρονιά. Τα μαθήματα στις νέες τάξεις που φτιάχνονται με τα παιδιά από δημόσια σχολεία θα γίνονται στα ίδια τα σχολεία τους, για να μην νοιώθουν αλλού και για οικονομία. 


Όλοι (οι άλλοι) φταίνε για την πανδημία

Μια εικόνα, χίλια μπινελίκια

Δεν υπάρχουν σχόλια: