21/10/20

Χειρότερα αργότερα

Το κύρος της Αστυνομίας βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο του, στο ναδίρ. Να δειρ’ κάθε νέο, να δείρ’ να πλακώσ στσ-μάπ’ς κάθε διαδηλωτή.

Η τράπεζα Πειραιώς χάρισε σε 4 εφοπλιστικές οικογένειες μισό δισ. ευρώ από δάνεια, αλλά υπάρχει και το θετικό, τα δανεικά θα τα πληρώσουμε εμείς, άρα έχουμε. Σε λίγο θα κυκλοφορούμε και σε ομόλογα και με το ζόρι πτωχευτήρια και σε δανεικά κι αγύριστα από άλλους.

Πιο χρήσιμος υπουργός αυτή τη στιγμή είναι ο Αδ-Όνειδος Γεωργιάδης. Πρέπει να βγαίνει κάθε μέρα στα κανάλια να εξηγεί, όχι ποιοι επενδυτές ήρθαν στην Ελλάδα, τους ξέρουμε, κανένας δεν ήρθε, πρέπει όμως να ξέρουμε ποιοι επενδυτές φεύγουν κάθε μέρα από τη χώρα μας. Πίτσος Τσιτσούν

Συνάντηση στο δρόμο με την κόρη του ψιλικατζή: "Δημήτρη, εσύ είσαι; Δε σε γνώρισα χωρίς μάσκα." Η μάσκα είναι το καλύτερο που μας έτυχε με την πανδημία. Φορώντας μάσκα έχουμε όλοι ωραία μύτη. Την ίδια.

Δεν κατάλαβα! Αφού η "πάταξη" του κορονοϊού και της ύφεσης της οικονομίας και (όλα) τα πάντα εξαρτώνται μόνο από τη συνέπεια των πολλών φτωχών, γιατί να μην Υπάρχει υπουργείο Ατομικής Ευθύνης;

Mια και μιλάμε για υπουργεία δεν ξέρω τι υπουργός είναι ο κύριος Χρυσοχοϊδης. Είναι προστασίας του πολίτη; Εντάξει, αλλά ποιανού πολίτη; Του αστυνομικού; Αυτός δεν χρειάζεται προστασία. Πάντως τον εαυτό του δεν τον προστατεύει ο υπουργός Προ-Πο, δηλαδή θέμα τύχης.

Θα δεχθεί τις καταλήψεις η κυβέρνηση αν οι μαθητές βάλουν στα αιτήματά τους και ότι η Μακεδονία είναι ελληνική; Μήπως τότε τους κυνηγήσουν με πιο βίαιο τρόπο; Το λέω, αφού για να μην κυκλοφορούν πια ένστολοι νεομακεδονομάχοι σημαίνει ότι απαγορεύεται και φοβούνται μην τους πιάσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: