28/10/20

ΟΧΙ κι ο Ψι

Η παρέλαση φέτος γίνεται στο Αιγαίο και γύρω στο Καστελόριζο από τουρκικά ερευνητικά και πολεμικά πλοία. Σήμερα, 28η Οκτωβρίου, τα κρούσματα δεν ξεπέρασαν το ψυχολογικό όριο 1940-’41.

Συνελήφθη για απόπειρα παρέλασης στο Σύνταγμα ο μικρός ήρωας Γιώργος Θαλάσσης, γνωστός ως παιδί-φάντασμα. Μαζί και η παρέα του, η Κατερίνα και ο Σπίθας. Συνελήφθησαν και πολλοί αλληλέγγυοι όπως, ο Μικρός Σερίφης και μικρός καουμπόι Τζιμ Άνταμς, (Δημήτρης Αδαμόπουλος) ο Πεπίτο Γκονζάλες, η Ντιάνα και ο Τσιπιρίπο. Μηνύματα συμπαράστασης έστειλαν η υπολοχαγός Νατάσα, ο λοχαγός Πρέκας, ο συνταγματάρχης Βαρτάνης, ο Τζέιμς Πάρις του Φωσκόλου και -κατά λάθος- ο Παπαφλέσσας Δημήτρης Παπαμιχαήλ. Στη θέση του ο τι έκανες στον πόλεμο, Θανάση. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τους ήρωες πρόδωσε μια χρωστούμενη δόση του υποβρύχιου Παπανικολής.

Θετική στον κορονοϊό η υπουργός Παιδείας. Το ψάρι κολλάει απ' το κεφάλι.

Στην αρχή φοβόμασταν ότι τον κορονοϊό θα μας τον φέρουν οι μετανάστες, αλλά αυτός ήρθε με αεροπλάνο από Ιταλία και Αγίους Τόπους. Μετά ο Χαρδαλιάς φοβήθηκε ότι ο κορονοϊός πάει πλατεία. Τελικά πάει με το λεωφορείο, το τρόλεϊ το τραμ και το μετρό. Πάει και στα σχολεία. Μας ξάφνιασε.

Για την καταπολέμηση του κορονοϊού κάναμε ένα λάθος στην οικονομική ενίσχυση. Αντί για Μι βάλαμε Έψιλον. Δεν ενισχύουμε τα ΜΜΜ, αλλά τα ΜΜΕ.

Η χρήση μάσκας στα αυτοκίνητα είναι υποχρεωτική από συγγένεια δευτέρου βαθμού και κάτω. Στα δίκυκλα η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για ν' αποφύγουν οι οδηγοί τη σκόνη.

Στην Καταλονία, στην Ισπανία το ποδόσφαιρο ανήκει στο λαό. Δεν πηγαίνει καλά η Μπαρτσελώνα κι έδιωξαν τον πρόεδρο. Στην Ελλάδα όταν δεν πηγαίνει καλά μια ομάδα ο πρόεδρος διώχνει και τον κόσμο.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Θα εξαντλήσουμε την τετραετία για να χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Συνταξιούχους.

Ο Πινόκιο και ο Βαρώνος Μυνχάουζεν κατέθεσαν μήνυση κατά Κυρ. Μητσοτάκη για αντιποίηση αρχής και μύτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: